Despre lasitate – Afla cand te poti numi un las

Despre lasitate – Afla cand te poti numi un las

Sa fii un om las toata viata e ca si cum ai fi lipsit de puls: mergi pe aceeasi linie dreapta, fara emotii, nici nu suferi prea mult, nici nu te bucuri, nu-ti asumi riscuri, nu vei iubi cu adevarat niciodata, dar cel mai grav este ca voi, cei care sunteti lasi, ii nefericiti pe ceilalti.

Cand raspunzi pozitiv la intrebarile de mai jos inseamna ca faci parte dintre acei oameni care aleg sa fuga sau sa minta in loc sa-si asume dorintele si nevoile de care au nevoie.

Ti-ai parasit partenerul/a fara sa ii spui inainte?

La munca primesti sarcini extra in fiecare zi si nu ai curaj sa spui „nu”?

Esti intotdeauna disponibil pentru ceilalti, desi poate uneori nu ai chef?

Lasitatea e un viciu care te face sa pierzi cel mai de pret lucru din viata ta: timpul. Nu astepta sa divortezi daca asta simti, nu astepta sa nu te mai insele daca a facut-o o data, nu permite sa fii jignit/a sau lovita pentru ca o va face si a doua oara. Asuma-ti faptul ca te simti las, fara puteri si incearca sa te ridici mai puternic.

Tot mai des vad oameni care nu au curaj sa spuna lucrurilor pe nume, se eschiveaza, uneori aleg sa nu mai raspunda la telefon, doar pentru a-i da de inteles celuilalt ca nu-si doreste sa mai aiba de-a face cu el. Sunt fapte lipsite de franchete si o doza minima de bun-simt.

Incercati sa fiti mai concreti in ceea ce va doriti si in ceea ce vreti de la viata, in fond aveti doar una si aia e scurta!

Tu ce fel de om crezi ca esti?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment