Despre iubire – Ce faci daca traiesti o iubire ciudata

Despre iubire – Ce faci daca traiesti o iubire ciudata?

Iubirea asta este un sentiment atat de pregnant, ca indiferent de natura ei, are puterea sa te transforme. Iubirea este atat de vicleana, ca reuseste sa te puna la incercare cand ti-e lumea mai draga: iti arata daca stii sa primesti sentimentul suprem, iti arata cine esti, cum esti, cum te poti transforma, iti da o lovitura de te trezesti intr-un cumul de emotii sufocante.

Cum procedezi daca marea ta iubire este imposibila? Sau cel putin dificila? Fugi si te ascunzi dupa deget sau mergi inainte pana la capat? Ce faci daca stii ca ti-ar fi mai bine sa nu-l iubesti? Incepe o lupta in sufletul tau si abia la final vei afla cine sau ce va castiga.

Se spune ca iubirea imposibila este cea mai intensa: si cine nu si-ar dori sa simta ca traieste la cote maxime chiar si pentru o perioada scurta de timp? Insa, ce te faci cand te trezesti la realitate? Ce doare mai tare? Sa regreti ceva ce ai facut sau sa-ti spui „Imi pare rau ca nu am facut..?”.

Cred ca este important sa te simti impacat cu tine insuti si chiar daca exista riscul sa suferi, poate ca este mai bine sa te bucuri de momentele tale.

Tu ce faci cand ai de ales intre ratiune si ceea ce simti?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment