Despre gay – Ce pot face persoanele gay cu prejudecățile oamenilor

Deşi, au trecut mai mult de 20 ani de la comunism, România este încă o ţară plină de prejudecăţi. Rasismul, indiferent de ce natură este poate face victime.

Persoanele gay sunt o ramură care suferă de mentalitatea învechită a oamenilor. Să fii gay nu este un subiect de care să râzi şi nici nu ar trebui să îl condamni. Imaginează-ţi cum ar fi să ai un astfel de copil sau un prieten. L-ai renega doar pentru că are alte orientări? Să fii gay nu este o alegere, ci pur şi simplu te naşti cu asta.

Câtă vreme există locuri amenajate pentru ei, precum cluburi sau baruri, nu ar trebui ca aceştia să deranjeze pe nimeni.

Probabil că o soluţie bună pentru toată lumea este aceea de compromis din ambele tabere. Cei care sunt hetero să-şi înţeleagă semenii şi să nu mai râdă de fiecare dată când îşi dau seama că stau în preajma unei persoane cu alte orientări.

Să nu uităm că Ricky Martin a fost unul dintre cei mai doriţi bărbaţi de marea majoritate a femeilor, aşadar se poate că bărbaţii să-şi păstreze look-ul masculin şi să se facă extrem de doriţi.

Un alt aspect foarte important este acela că astfel de persoane sunt foarte sensibile la răutăţile celor din jur. Imaginează-ţi cum ar fi pentru tine să ştii că oriunde te vei duce, cineva va râde de ceea ce nu vei scăpa niciodată.

Dacă eşti în situaţia unui hetero, ţine minte că şi ei sunt persoane obişnuite ca şi tine, dar cu alte orientări. Cât despre cei în cauză, sfatul nostru este să evitaţi extravaganţele poate neobişnuite pentru oamenii de rând, însă nu renunţaţi la ceea ce vă reprezintă.

Tu cu ce situaţii te-ai confruntat?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment