Despre bârfă – Cum ești tu în funcție de ce spui despre alții

Despre bârfă – Cum ești tu în funcție de ce spui despre alții?

Trăim într-o societate meschină, cu frustrări de toate felurile, unde bârfa se simte ca la ea acasă. O bârfă ieftină, de joasă speță, dar care poate face atât de mult rău..

Mă întreb, oare, câți dintre cei care aleg să arunce cu mizerii în alții realizează că tot ce spun reflectă de fapt caracterul lor? Atunci când alegi să vorbești urât despre alții, nu faci altceva decât să-ți arăți frustrările, urâțenia sufletului și nemulțumirea ta personală. V-am mai povestit că răutatea oamenilor vine din suferință, dar cei care se hrănesc cu bârfă sunt persoane nemulțumite de viața lor și sunt atât de nemulțumiți, încât cuvintele urâte le vor aduce plăcere.

Întâlnesc în fiecare zi oameni care manifestă o pasiune, aproape obsesivă aș spune eu, de a inventa vrute și nevrute despre oricine altcineva și am ajuns la concluzia că trebuie să-i eliminăm din viața noastră și dacă nu se poate, ignorarea este cu siguranța cheia succesului.

Sunt curioasă ce ar spune despre ei dacă s-ar uita în oglindă? Oare ar putea să fie la fel de duri cu propria lor persoană sau bârfitorii sunt niște personaje ideale? Am învățat de-a lungul timpului că vorbele sunt prețioase și trebuie să le irosești doar atunci când este absolut necesar sau când faptele le pot susține. Cine ești tu, bârfitorule, să spui despre alții că sunt într-un anumit fel, când tu habar nu ai cine și ce ești? Cine ești tu să judeci principiile de viață după care unii se ghidează, când tu nu te respecți nici măcar pe tine însuți?

Despre barfitoriExistă deja un fel de typo al bârfelor: dacă ești frumoasă, clar ești proastă și vânezi doar bărbați cu bani, dacă ai succes în carieră sigur ai făcut un compromis sau ai pe cineva în spate, că de una singură nu se poate, dacă ești discretă, de fapt suferi de aroganță. Bârfitori pot fi și bărbații în egală măsură, de la care te poți aștepta să spună despre tine că ești o femeie ușoară sau că nu te ajută inteligența dacă îl refuzi frumos.

Așa cum vă spuneam, o doză de frustrare, o educație precară și câteva dezamăgiri în viață și ia naștere un „om urât”, de care trebuie să te ferești, mai ales dacă știi că te afectează.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment