Despre bărbați și trădările lor emoționale

Despre bărbați și trădările lor emoționale

Bărbații înșeală de când e lumea și o vor face mereu pentru că o au în sânge, pentru că au nevoie de diversitate sau de stimă de sine, dar mai ales pentru că au nevoie de confirmări.

Am mai spus că bărbații înșeală la fel de mult ca femeile, alegând de multe ori femei deja căsătorite sau cu o situație similară lor.

Există câteva motive pentru care bărbații aleg să înșele:

– imposibilitatea de a face față angajamentelor

– distanța dintre cei doi

– interesul financiar

– dependența față de afecțiune

– curiozitate.

Barbati care insealaDe regulă, cei care înșeală aleg femei care îi fac să se simtă mai vii, mai apreciați sau mai respectați.

Trădarea emoțională prezintă câteva semne înainte de a se concretiza:

– flirt nevinovat

– un prânz cu persoane de sex opus

– glume mai puțin inspirate cu colegii de muncă.

Văd în fiecare zi bărbați care înșeală din cauza instinctelor animalice, ceea ce nu mi se mai pare atât de grav spre deosebire de acei bărbați care ajung să aibă relații în același timp cu femei complet diferite, femei pe care ajung să le iubească poate la fel de mult, dar în maniere diferite. Și nu pot să nu mă întreb care ar putea fi rezultatul într-o astfel de situație.. Probabil cel puțin unul dintre cei trei va ajunge în situația de a nu-și mai găsi locul, dar asta este altă poveste.

Femeie, bărbat, nu mai contează.. Odată ce au ajuns să înșele, nu-mi mai poate fi decât milă, pentru că ce poate fi mai rău decât să nu te simți împlinit cu propria persoană?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment