Despre barbati – De ce sunt barbatii indiferenti intr-o relatie?

Despre barbati – De ce sunt barbatii indiferenti intr-o relatie?

Exista unii barbati care se bat cu pumnul in piept ca isi iubesc femeia mai mult decat pe oricine, insa atunci cand vine vorba de dovedit asta, lucrurile nu mai stau atat de bine.

In timpul in care un barbat promite lucruri, insa uita sa le faca, femeile sunt dezamagite, insa atunci cand ele au asteptari de bun simt, precum o doza de respect, daca nu pentru ea, macar pentru relatie, este profund dezamagita.

Femeile, in general, au obiceiul de a pune orice prostie a iubitului pe seama oricarui alt fleac, ca e obosit, ca e imatur, poate ca nu stie, poate nu a vazut pe nicaieri, insa nu exista oare posibilitatea ca acel EL sa nu fie persoana potrivita tie? Cu siguranta ca da, insa acest lucru il vei constientiza atunci cand ai luat prin eliminare toate motivele pentru care el nu se comporta fata de tine asa cum ti-ai dori. Este o concluzie dureroasa, insa de cele mai multe ori este nimic altceva decat realitatea pe care nu ai vrut sa o vezi.

Indiferenta lui fata de tine se poate manifesta in mai multe feluri:

– Nu prezinta interes pentru lucrurile care in mod normal ar trebui sa stie ca te deranjeaza, nu prezinta interes nici daca ii explici precum unui copil mic ce face gresit;

– Nu se oboseste sa te faca fericita nici macar atunci cand poate ca te-ai astepta la mai mult de la el;

– Ii pasa doar de gandurile lui si de problemele lui;

– Desi pare ca te asculta, daca ii ceri un raspuns cu privire la problema ta, s-ar putea sa nu stie despre ce vorbesti;

– Iti reproseaza lucrurile pe care ar vrea sa le faci tu pentru el, insa niciodata el nu se pune in locul tau.

Barbatii sunt sau par indiferenti pentru ca nu realizeaza ca isi pot pierde relatia, sunt indiferenti pentru ca au crescut intr-un astfel de mediu, sunt indiferenti pentru ca pur si simplu nu conteaza daca duc mai departe sau nu relatia sau pot fi indiferenti din rautate sau frustrare.

Barbatii sunt niste copii mari, care vor crede toata viata lor ca toate li se cuvin lor, insa in timp vor invata sau nu, dupa caz, sa convietuiasca in doi, in conditii decente.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment