Despre bărbați – Află cu ce bărbați nu ar trebui să te încurci niciodată

Despre bărbați – Află cu ce bărbați nu ar trebui să te încurci niciodată

1. Bărbatul care te idolatrizează

Este acel bărbat căruia nu-i vine să creadă că a reușit să te aibă, care te vede ca pe o jucărie frumoasă sau mai degrabă ca pe un trofeu pentru bărbăția lui. Dacă te-ai ales cu un astfel de bărbat, nu te aștepta ca lucrurile să meargă prea bine. Ori vei ajunge să îl crezi (că ești prea bună pentru el), ori va dezvolta o gelozie proiectată, pentru că nu se va simți în stare să te țină lângă el.

2. Bărbatul care nu se poate despărți de mama

Dacă ai întâlnit un bărbat care nu se poate despăți de mama lui, fugi cât poți de repede! O relație sănătoasă se construiește în doi, nu în trei! Un astfel de bărbat te va compara cu mama lui, va ține cont întâi de părerea ei, ca să nu mai vorbim despre ce îți poate face o mamă geloasă.

3. Bărbatul care-și urăște jobul

Este un bărbat frustrat, clar! Pe lângă asta, gândește-te cât timp petrece în fiecare zi la muncă, iar dacă el își urăște jobul, vei avea parte de un bărbat nefericit.

4. Bărbatul care are nevoia obsesivă de a fi admirat

Aceste păpuși masculine simt nevoia să fie admirați, să li se spună cât sunt de frumoși, deștepți, dar de la mai multe persoane! Nu-i va fi suficient să îi spui doar tu asta, ci va aștepta și de la alte femei. Și cum poate un bărbat să obțină cuvinte de laudă de la femei decât dacă nu flirtează cu ele? Poate că nu te va înșela niciodată, dar nu te vei simți niciodată fericită alături de el.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment