Despărțiți-vă la timp

despartire

Nu stați prea mult în gunoi pentru că se împute! Nu de puține ori, nu avem curaj să ne despărțim la timp și nu de puține ori stricăm ce a fost frumos. De ce să facem asta, când ar fi mai simplu să punem punct la momentul potrivit? De ce să tragi de o relație despre care știi și tu că nu o să meargă? De ce să nu vă respectați amintirile și să le lăsați așa?

Nu ajungi să pronunți cuvântul despărțire dacă nu crezi în ea. Nu ajungi să spui STOP dacă nu simți că s-a terminat. Și atunci, de ce să mai cauți să faci lucrurile să meargă? Pierdere de timp, nervi și respect. Asta se întâmplă când nu pui punct la timp. Nu e mai dureros să te desparți cu respect de cel pe care cândva l-ai iubit decât să lovești fără milă în el. Nimic nu e mai dureros decât ideea că i-ai oferit toată încrederea ta și acum ți-o înapoiază bucăți, așa că, dragilor, despărțiți-vă la timp!

despartireE bine să te cunoști și să te accepți așa cum ești. E bine să știi că atunci când se termină ceva în care credeai cu tot sufletul vei simți tristețe, furie, confuzie, îndoială, dar mai apoi ușurare. Așa că despărțiți-vă la timp!

Prietene, când tu vei pune punct, voit sau nevoit, tu vei sta singur în timp ce ea va fi asaltată. Pentru că așa sunt femeile. Ele obțin mai repede și mai ușor ceea ce au nevoie. Femeile nu suferă la fel după o despărțire pentru că ele sunt altfel. Ele încearcă și încearcă până când finalul le va prinde fără pic de combustibil. Și atunci nu vor avea încotro decât să-și facă plinul și să pornească la drum. Cu zâmbetul pe buze și ușurate de povara pe care o aveau pe umeri.

Femeile sunt suficient de nebune încât să se cațere pe ziduri găsindu-l pe cel de care au nevoie, dar tu prietene vei fi în postura de a aștepta tăind frunza la câini și sperând la ziua de mâine. Poate că vei fi și tu găsit de o femeie suficient de nebună sau poate nu. Nici nu mai contează, căci ea va privi înainte și tu înapoi.

Femeile n-au nevoie de un bărbat ca să se vindece, ele o fac pur și simplu. Dar tu prietene, o vei căuta în fiecare femeie pe care o vei întâlni. O vei compara și vei ști în sinea ta că nu e niciuna la fel. Dar acela va fi un nou început și pentru tine.

Draga mea eu mi-am găsit pe alta mai bună! Te părăsesc. De fapt, te mai țin puțin că poate mă răzgândesc!” Câți bărbați nu fac așa? Dar câți bărbați nu știu că până și Cenușăreasa poate fi prințesa cuiva?

Adevărul este că femeile sunt mai inteligente. Emoțional vorbind. Femeile știu să-i facă pe bărbați să se creadă Centrul Universului și când le e lumea mai dragă, BANG! Așa că, despărțiți-vă la timp ca să fie suferința limitată!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment