Demnitatea – De ce trebuie sa inchei o relatie cu demnitate

Demnitatea – De ce trebuie sa inchei o relatie cu demnitate?

O intrebare cu esenta si un raspuns foarte simplu: De ce? Pentru ca atunci cand incepi o relatie, se presupune ca o incepi pe baza unor sentimente. Este adevarat ca sentimentele pot fi diferite, poate ca exista iubire, poate admiratie, uneori, chiar si relatiile bazate pe interes financiar trebuie sa se incheie cu demnitate.

Suntem responsabili pentru alegerile noastre si indiferent care este motivul implicarii intr-o relatie, respectul nu trebuie sa dispara niciodata. De regula, relatiile incep pentru ca apar sentimente frumoase, de iubire, insa daca ajungeti la concluzia ca nu va este bine impreuna, trebuie sa aveti curajul sa va asumati acest lucru si sa nu aruncati cu „noroi” unul in celalalt.

O relatie se incheie cu demnitate si fara cuvinte urate pentru ca oricum nu va mai ajuta cu nimic sa va fie bine, de vreme ce ati hotarat sa puneti punct. Sa ramaneti prieteni, poate este mult spus, insa sa lasati loc de „buna ziua” este un fapt ce tine de educatia si bunul-simt al fiecaruia.

Tu cum crezi ca este corect sa inchei o relatie?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment