Demi Moore si relatiile ei – Afla cu cine s-a cuplat Demi Moore dupa despartirea de Ashton Kutcher

Demi Moore si relatiile ei – Afla cu cine s-a cuplat Demi Moore dupa despartirea de Ashton Kutcher

Dupa o perioada destul de stresanta in care actrita parea ca se prabuseste psihic, se pare ca si-a regasit fericirea in bratele unui alt barbat mai tanar decat ea, actorul din „True Blood”, Joe Manganiello. Actorul este mai tanar cu numai 14 ani decat ea, spre deosebire de Ashton Kutcher care este mai tanar cu 16 ani.

Conform presei, Demi l-a cunoscut pe noul ei iubit in timpul unor negocieri pentru „Magic Mike”, dar la care a renuntat datorita problemelor de sanatate cu care s-a confruntat. La vremea respectiva, Demi cantarea sub 45 kg, fiind suspecta de anorexie. Actrita s-a ingrasat cu 6 kg de cand are o relatie cu Joe si pare ca se redreseaza.

Noua relatie pare mai normala decat cea cu Ashton, insa chiar si asa, actrita ar trebui sa stie ca orice diferenta, chiar si cea de varsta, isi va pune amprenta asupra unei relatii, mai devreme sau mai tarziu.

Pana atunci, noi ii uram sanatate de fier si fericire!

Iata cateva imagini cu Demi in filmul care a facut-o celebra:

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment