Demachierea – Cum te demachiezi corect

Demachierea – Cum te demachiezi corect

Am observat pe la prietenele mele ca nu stiu care este metoda cea mai corecta de a folosi demachiantul. In primul rand, exista cateva reguli pe care trebuie sa le respectam atunci cand dorim indepartarea machiajului.

Regula de baza este sa incepi cu demachierea ochilor: ai nevoie de doua dischete. Pe o parte pui demachiant cat sa se umezeasca discheta (daca este lichid), daca este crema,  pui cat un bob de mazare si incepi cu partea superioara a ochiului, lasand la final partea inferioara. Daca machiajul este mai strident va fi nevoie sa te stergi de doua ori. Cu partea uscata a dischetei stergi ramasitele de demachiant.

Urmatorul pas este sa iti stergi buzele, cu o discheta noua. Niciodata nu se foloseste discheta cu care te stergi la ochi pentru buze si invers.

Dupa ce ai terminat cu ochii si buzele, urmeaza sa te demachiezi pe fata. Dupa ce ai inlaturat toate urmele de machiaj, ai nevoie de o solutie tonica pe care o aplici pe o discheta noua si curata. Tonifiantul are rolul de a sterge orice urma de grasime si te fereste de petele nedorite.

La finalul intregului proces de demachiere tenul trebuie hidratat cu o crema.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment