Definiția perfecțiunii – Cum arată perfecțiunea mea

Definiția perfecțiunii – Cum arată perfecțiunea mea

Perfecțiunea mea este imperfectă, dar totodată firescul este cel mai perfect lucru pe care mi-l doresc. Perfecțiunea mea este naturalețea lucrurilor, naturalețea oamenilor din jurul meu.

Perfecțiunea o reprezintă mama mea, expresia feței ei când îi spun că este cea mai frumoasă și cea mai bună mamă, perfect este iubitul meu când doarme și are aceleași trăsături masculine, dar cu o mutră pupabilă cum îmi place să-i spun. Perfecțiunea mea este el, când îl iau în brațe după ce adoarme. Perfecțiunea mea este tata, care afișează duritatea și tăria unui bărbat, dar care îmi amintește mereu cât de mult mă iubește.

Perfecțiunea mea înseamnă năzbâtii, greșeli din care învăț în fiecare zi, prieteni care încearcă să mă scoată din stările mele proaste sau care îmi fac surprize de ziua mea. Perfecțiunea mea sunteți voi, care îmi citiți articolele și mă faceți mândră în fiecare zi.

Cosmina TudosaPerfecțiunea este fiecare ușă închisă și fiecare obstacol peste care trebuie să trec în fiecare zi.

Perfecțiunea este un cuvânt ideal, dar depinde cum îl înțelegeți fiecare, cert este că există în viața fiecăruia, trebuie doar să deschideți bine ochii.

Pentru tine ce înseamnă perfecțiunea?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment