De unde să-ți cumperi haine de iarnă ieftine

haine de iarna

Te întrebi de unde să-ți cumperi haine de iarnă ieftine? Există câteva aspecte de care ar trebui să ții cont. Ce înseamnă haine ieftine, unde le găsești, dar mai ales, când să le cumperi?

Ca să economisești bani, ar trebui să eviți mall-urile și magazinele offline

Ești tentată să crezi contrariul, nu-i așa? Ține cont de faptul că magazinele din mall-uri și nu numai, plătesc chirie, angajați și cheltuieli de întreținere. Toate acestea se reflectă în prețul produselor.
Un alt aspect important de care e bine să ții cont este faptul că un produs comandat online poate fi schimbat mai ușor decât unul din magazinele offline sau ți se returnează banii. N-o spun eu, ci legislația. Online-ul începe să aibă mai multe avantaje decât crezi.

Așadar, de unde poți să-ți cumperi haine de iarnă ieftine?

1. Jeans cu mai puțin de 100 lei

Pentru o pereche de blugi damă poți plăti 39 lei și nu, nu vorbesc despre haine second hand, ci despre haine de calitate pe care le poți comanda online sau pe care le poți proba offline în magazinele Miniprix.

2. Geci de iarnă

Chiar dacă suntem în toiul iernii, găsești geci de iarnă cu glugă sau cu blană interioară la un preț mai mic de 150 lei. Tot pe Miniprix. În plus, un alt pont de care poți ține cont este momentul când plasezi comanda. Una dintre strategiile de marketing folosite de toate magazinele este aceea că prețurile sunt mai mari la începutul sezonului. Așadar, îți poți cumpăra geci de iarnă fie la sfârșitul iernii, fie în luna ianuarie, când încep reducerile.

3. Pulovere tricotate

Pe Miniprix găsești pulovere tricotate sau cu guler înalt la numai 30 de lei sau chiar mai puțin.

Așadar, îți poți cumpăra o ținută întreagă cu mai puțin de 250 lei. Important este să ții cont de strategiile de marketing pe care le folosesc magazinele.

De exemplu, în perioada sărbătorilor, magazinele știu că ne uităm mai puțin la prețuri și cumpărăm mai mult. Ideal ar fi să faci cumpărăturile înainte sau după sărbători (Crăciun, Revelion, Paște). Așa cum spuneam în rândurile de mai sus, mai poți face cumpărături în extra sezon, când magazinele vor să scape de colecția din anul respectiv. Și să nu uităm de cumpărăturile online. Dacă îți faci cont pe magazinele online, vei fi mereu la curent cu reducerile. Sigur că plăcerea de a cutreiera magazinele este de necontestat, însă online-ul are avantajele lui: nu stai la rând, nu aștepți să intri în cabina de probă și nu obosești. Dacă te abonezi la newsletter, de exemplu, e posibil să primești oferte personalizate.

Leave Your Comment