De unde să comanzi online mâncare sănătoasă din București?

mancare

Stau atât de prost cu timpul în ultima perioadă, încât n-am mai gătit. În bucătărie intru doar ca să-mi iau apa din frigider și cam atât. Contează mai puțin asta, însă ce faci când nu ai timp să gătești și totuși vrei să mănânci bine? Comanzi! Întrebare e: „De unde?”

Deși în momentul acesta locuiesc relativ aproape de zona Unirii, nu e chiar atât de ușor să găsesc un restaurant bun cu livrare la domiciliu. Din fericire, am descoperit caserola.ro, o aplicație cu ajutorul căreia poți comanda mâncare în orice sector din București.

Ce are în plus față de alte site-uri de unde poți comanda?

1. Ai toate tipurile de restaurante într-un singur loc
Pe caserola.ro poți comanda de la Lacrimi și Sfinți, cel mai bun restaurant cu mâncare românească tradițională, de la Four Seasons dacă ai poftă de mâncare libaneză sau de la 5Elemente dacă ți-e poftă de o mâncare chinezească gătită bine. De fapt, mai bine intri pe site-ul lor și verifici lista de restaurante.
2. Livrare în toate sectoarele din București
Știi cât de frustrant este să cauți livrare pentru fiecare sector în parte, nu? Dacă faci o simplă căutare cu „livrare mâncare sector 3” vei vedea că nu toate restaurantele afișate livrează într-adevăr în sectorul 3. E treabă de SEO (se pare că toți vor să fie în prima pagină, însă nu se gândesc și la utilizator).
Așadar, oamenii ăștia livrează peste tot în București de la oricare din restaurantele de pe site. Cool, nu?
3. Au caserole bio
De departe mi se pare cea mai tare idee. Nu numai că nu mai poluează mediul, dar mâncarea poate fi încălzită la microunde direct în aceste caserole. Îmi amintesc cât de neplăcut era la birou să pun în farfurie pentru a încălzi. Și apoi, caserolele din pulpă de trestie de zahăr păstrează mâncarea mai proaspătă decât cele din plastic.
4. Au doar restaurante de top
Nu vrei să mănânci ceva și să nu știi de unde vine, nu? În situația asta, îmi dau mai degrabă cu presupusul, iar teoria mea este următoarea: dacă vorbim despre un restaurant care se respectă, sper și-mi doresc ca mâncarea să fie gătită în condiții optime.
5. Review-uri
Testimonialele sunt din ce în ce mai folosite și apreciate de către utilizatori și dacă până nu demult găseai numai feedback negativ, iată că românii încep să lase și comentariile pozitive. Știi cum e! Ne-am învățat să vorbim numai când dăm de rău. Găsești comentarii la fiecare restaurant în parte.

Tu de unde comanzi?

P.S. Există restaurante și pentru vegetarieni!

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment