De unde poți să-ți cumperi tot ce vrei la un preț rezonabil?

Se apropie luna aceea când rămânem toți fără bani pentru că pur și simplu nu ne putem abține și nici nu avem de ce, având în vedere că e sfârșit de an. Și dacă e sfârșit de an, atunci înseamnă că simțim nevoia să încheiem anul acesta într-un mod glorios, desigur. Cu lucruri noi și cu speranțe pentru anul ce vine. Știi tu! Să fie mai bun, mai bogat, mai plin cu iubire.

Și totuși, de unde poți să-ți cumperi tot ce vrei la un preț rezonabil?

E final de toamnă, așa că te gândești la o pereche de încălțăminte nouă? Dacă nu pentru tine, măcar pentru iubitul, tatăl sau soțul tău? Găseșt încălțăminte bărbați pe olx. Ieftină și de calitate. În orice caz, mai ieftină decât pe alte site-uri. În plus, eviți și aglomerația din magazine, care poate fi chiar obositoare în această perioadă.

Poți să-ți comanzi chiar și o trusă de farduri. Din aceea cu atâtea culori încât va trece timpul și cu siguranță nu te vei atinge de ele. Dar vorba aia! Niciodată nu e suficient și nu se știe niciodată când vrei să încerci ceva nou. Să fie acolo, zic!

Un telefon mobil? Sau poate o mașină nouă? Un animal de companie sau poate că vrei ceva mobilă prin bucătărie? O casă? Site-urile de anunțuri reprezintă întotdeauna o variantă mai ieftină, însă trebuie să acorzi și o atenție mai mare vânzătorului. Verifică întotdeauna numărul de telefon pe Google (astfel vei putea afla dacă s-a plâns cineva de persoana respectivă), vezi dacă mai vinde și alte produse și încearcă să afli întotdeauna proveniența acestora.

Atunci când comanzi de pe oricare site de anunțuri, îți recomand să alegi opțiunea de livrare cu verificare sau să te întâlnești direct cu vânzătorul dacă ai posibilitatea asta. În altă ordine de idei, nu trebuie să te temi, ci doar să acorzi mai multă atenție. În rest, ai numai beneficii. Timp pierdut mai puțin, lucruri cumpărate la un preț mai mic. Asta înseamnă mai mult timp și bani pentru tine!

Tu de unde îți faci cumpărăturile, astfel încât să nu cheltuiești o avere, dar să găsești și lucruri de calitate?

foto: Unsplash

Leave Your Comment