De unde poți comanda online produse cosmetice de calitate?

Recunoaște! Cu cât avansează Internetul și cu cât ofertele sunt din ce în ce mai multe, parcă ți-e mai comod să stai în spatele monitorului și să dai o comandă. Fără trafic, fără picioare obosite, fără aglomerație, fără să mai stai la rând ca să plătești. Și, desigur, prețuri mai mici.

Pe de altă parte, când sunt atât de multe magazine online, pe care să-l alegi? Să fie cel care investește mai mult în publicitate sau cel care are review-uri bune? Să fie un magazin nou sau unul deja consacrat?

Hai să-ți spun cum procedez eu.

Am fost zilele trecute în mall să probez niște blugi pentru gravide. Având în vedere că sunt la prima sarcină și totul e nou pentru mine, plimbarea asta a fost absolut necesară, însă e clar că e ultima pentru că acum știu care este măsura și croiala de care am nevoie. Cel puțin pentru următoarele 3 luni.

Majoritatea magazinelor offline au și magazin online, așa că o dată ce știi ce vrei, ce rost are să-ți mai pierzi timpul?

Același lucru l-am făcut și cu cosmeticele. De exemplu, fondul de ten nu-l schimb niciodată. Am găsit un brand de care sunt mulțumită și n-am de gând să-l mai schimb pentru nimic în lume. În plus, folosesc două nuanțe. Una vara și una iarna. Rareori se întâmplă să le amestec. Așa că, știind codurile de culoare, ce rost are să fac cumpărăturile altfel decât online?
Dar parfumul? Ai spune că e complicat să alegi dintre atâtea parfumuri de femei. Trebuie să-l miroși înainte să-l cumperi, nu-i așa? Orice femeie are un parfum preferat. Eu folosesc același parfum de peste 5 ani și nu, nu m-am săturat de el. Deși, uneori mai simt nevoia să folosesc un parfum mai puternic sau mai dulce. Așa că atunci când ajung în mall la un film, mai miros 2-3 parfumuri care mă atrag și dacă îmi place vreunul, atunci îl comand sau chiar îl cumpăr din magazin.

N-aș putea spune același lucru și despre trusele de machiaj. Prefer fardurile în diferite nuanțe de maro și mov de la Makeup Revolution London și cum nu sunt disponibile offline (sau cel puțin eu nu știu despre asta), le comand întotdeauna online.

Cred că este important să comanzi produsele pe care deja le cunoști, astfel încât să poți face diferența dacă sunt de calitate sau nu.

Tu cum procedezi?

Leave Your Comment