De unde poți comanda online haine ieftine fabricate în România

rochii ieftine marimi mari

Când spui ieftin te gândești la China sau la o calitate slabă a produselor, însă lucrurile nu stau chiar așa. Există haine ieftine fabricate în România și de calitate pe care le poți comanda online. Așa că mi-am propus să caut branduri românești despre care să vă ofer mai multe informații.

De ce să nu cumpărăm produse românești? De ce să nu alegem calitatea? De ce să nu încurajăm afacerile românești în detrimentul a tot ce înseamnă China, India sau Vietnam?

Astăzi vorbim despre Kaya.ro, un atelier și magazin online care a luat naștere dintr-o pasiune, dar și ca un răspuns la cererea de pe piață. Femeile din România își îndreaptă din ce în ce mai mult atenția către hainele fabricate în țară, iar ăsta nu poate fi decât un lucru bun. Atât pentru clientul final, cât și pentru economie.

Iată mai jos câteva răspunsuri obținute de la Kaya.ro:

1. De ce fabricat în România și nu importat din China?

Pentru că noi credem în calitatea produselor fabricate în România și în creativitatea de care angajații noștri dau dovadă. Și mai mult decât atât, credem că noi, ca popor, avem dreptul la produse de calitate, la un preț decent. Un preț raportat la economia României, până la urmă.
Sigur că poate fi mai simplu să începi un business cu produse importate din China sau Turcia, însă întotdeauna poate să apară câte un compromis pe care noi am vrut să-l evităm. Ne-am dorit produse unice, potrivite pentru femeile din România, de calitate și ieftine.

2. Cu ce probleme v-ați confruntat în mediul online?

E amuzantă întrebarea! Există cumva o idee conform căreia business-urile online sunt mai ușor de gestionat, însă, într-adevăr, pot apărea tot felul probleme. Având în vedere calitatea produselor raportată la prețurile noastre, una dintre cele mai frecvente întrebări este aceea dacă fotografiile sunt reale.

3. Și sunt reale?

Da! Colaborăm cu un fotograf profesionist și cu un model cu experiență. Noi înțelegem foarte bine această teamă, de aceea avem grijă să menținem o comunicare directă cu clientele noastre.

4. Cât timp durează până livrați comanda?

Având în vedere că producem totul în fabrica noastră, primirea unui colet durează între 1-3 zile. Depinde foarte mult de complexitatea produselor.

5. Cât de sigur este magazinul online Kaya.ro?

100% sigur. Colaborăm cu programatori specializați în securitatea cibernetică, iar acest lucru poate fi verificat în URL-urile website-ului (trebuie să apară la începutul link-ul Secure (un lacăt) și https. În plus, având în vedere că este obligatoriu, browserele anunță utilizatorul dacă site-ul este sau nu securizat.

6. Cum poate fi returnat un produs comandat pe Kaya.ro?

Dacă produsul nu-i vine perfect clientului sau pur și simplu nu-i place, poate face retur, însă trebuie să respecte câteva condiții: să nu fie purtat, spălat, pătat, să nu aibă modificări și bineînțeles, să aibă eticheta.

7. Cu ce se diferențiază produsele realizate în Atelierul Kaya.ro?

Împreună cu designerii noștri, realizăm haine pe care femeile din România să le poată purta atât în timpul zilei, cât și seara, diferența constând în alegerea accesoriilor. Motto-ul nostru este: O haină croită bine se așează întotdeauna bine!

Mi-e greu să descriu ce energie frumoasă au doamnele din fabrică, însă aș putea spune că mi-au plantat un soi de speranță. Există români care lucrează cu pasiune, există români care fac treabă bună în țara lor, există români care nu renunță la visuri. Și asta e bine!

Așadar, dragilor, puteți comanda online haine ieftine fabricate în România de aici.

Leave Your Comment