De unde poți comanda haine ieftine, dar de calitate?

haine

Comerțul online din România a înregistrat cea mai mare creștere din Europa în 2017, procentul fiind mai mare cu 40% față de perioada precedentă. Asta înseamnă că românii se orientează din ce în ce mai mult spre cumpărăturile online, iar motivul este lesne de înțeles: prețuri mai mici, timp mai mult, ofertă mai diversificată.

Dacă în mall găsești, în principiu, numai haine scumpe, în online se schimbă lucrurile. Acum poți comanda haine ieftine, dar de calitate mult mai ușor. Cu cel mult 200 de lei, poți avea o ținută completă.

Iată cum te poți îmbrăca ieftin, dacă ești femeie:

1. Pantaloni din piele ecologică

Sunt potriviți pentru noul sezon, având în vedere că temperatura este diferită de la începutul și până la sfârșitul zilei. Optează pentru o pereche de pantaloni maro cu buzunare și o croială largă pentru un plus de confort. Găsești astfel de pantaloni de damă pe miniprix.ro la prețul de numai 59,00 lei.

2. Bluză cu mânecă lungă sau crop

Pentru zilele când îți dorești să ieși la o plimbare sau să te duci la cumpărături, poți opta pentru o bluză crop cu mesaj în nuanțe de gri sau dacă îți dorești o ținută mai confortabilă, înlocuiește cropul cu o bluză cu mănecă lungă și decolteu bărcuță. Fiecare bluză costă numai 29,00 lei și sunt disponibile pe miniprix.ro

3. Ghete din piele

Completează ținuta cu o pereche de botine din piele naturală întoarsă cu un toc mediu și gros! Acestea costă 89,00 lei și sunt disponibile pe miniprix.ro.
Pantalonii, bluza și botinele valorează în total 177 lei.

 

haine
Foto: Miniprix

Iată cum te poți îmbrăca ieftin, dacă ești bărbat:

1. Pantaloni

O pereche de pantaloni din bumbac în nuanțe închise de albastru sunt întotdeauna bineveniți în garderoba oricărui bărbat. Îi poți purta atât cu o cămașă din blugi, cât și cu tricouri polo sau cămăși casual.
Găsești astfel de pantaloni pe miniprix.ro la numai 59,00 lei.

2. Cămașă de blugi

Cămășile de blugi aduc un plus de confort și sunt ușor de purtat. Poartă-le cu pantaloni bleumarin și o pereche de pantofi sport și obții o ținută confortabilă de zi.
Găsești camasi barbati pe miniprix.ro la numai 59 lei.

3. Pantofi sport

Completează ținuta cu o pereche de pantofi sport cu șireturi și talpă ușoară într-o nuanță deschisă de maro-gri. Pantofii costă 89 lei.
În total, ținuta valorează 207 lei.

camasi barbati
Foto: Miniprix

Nu este dificil să găsești haine ieftine, dar de calitate. Cel puțin, nu online. Și unde mai pui că economisești și timp?

Leave Your Comment