De unde cumperi costum de baie Victoria’s Secret – Atentie la site-urile mincinoase

De unde cumperi costum de baie Victoria’s Secret – Atentie la site-urile mincinoase

Stim cu totii calitatea produselor de la Victoria’s Secret, insa sunt produse la care Romania inca nu are acces prea usor, motiv pentru care apar tot felul de site-uri care pretind ca vand produsele Victoria’s Secret.

Un exemplu, estwww.cheapvictoriasecret.com care se lauda ca au produse mai ieftine decat site-ul oficial, insa la o simpla privire se pare ca este o mare teapa. Un costum de baie costa la ei 37.99$ (pret care are deja inclus un discount de 20%), insa pe site-ul official www.victoriassecret.com acelasi costum de baie costa 36.40 $. Nu este o diferenta foarte mare, dar in conditiile in care siguranta site-ului oficial este alta, consideram nejustificat. Un alt lucru bine de stiut este acela ca suportul de pe site-ul www.cheapvictoriasecret.com lasa de dorit, in sensul ca le-am atras atentia si au insistat ca ei au cele mai ieftine preturi si ca nimeni nu le poate contesta calitatea produselor.

Iata ce raspuns au dat cei de la  www.cheapvictoriasecret.com atunci cand i-am intrebat de ce au preturi mai mari decat site-ul oficial:

„angela: we think the quality have the difference
angela: our parocuts quality is good
Me: hey dear Angela
Me: Do you have quality and the official shop not?
Me: what do you mean?
ME: do you have quality and victoriassecret.com not?”

TIPS: Daca iti doresti sa cumperi ceva de calitate si nu vrei sa fii pacalit, alege intotdeauna sa cumperi din locuri sigure.

Iata mai jos print screen-urile de pe ambele site-uri:

1.www.cheapvictoriasecret.com

2. www.victoriassecret.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment