De ce vrei s-o înşeli?

Barbat care insala

Te duci în club, tentaţia e mare. Hoinăreşti pe Facebook, tentaţia e mare. Cunoşti o altă femeie, deşteaptă, puternică, frumoasă. Tentaţia e mare. Apare Tinder şi nu te poţi abţine, tentaţia e mare. De ce vrei s-o înşeli? E atât de incitant să mergi pe un teren minat? Şi dacă vei înşela, la ce te aştepţi? O să-ţi cedeze dacă îi vei spune că ai o iubită frumoasă care te aşteaptă acasă? Poate că nu. O să-ţi cedeze dacă nu-i spui că te mai aşteaptă o femeie acasă? Poate că da. Şi apoi? Una din trei persoane, va suferi. Sau poate chiar toţi trei.

Şi dacă încerci să le minţi pe amândouă, chiar crezi că o să-ţi meargă? Chiar crezi că una dintre ele nu-ţi va scrie noaptea când eşti cu cealaltă? Vorba aceea minciuna are picioarele scurte nu a fost inventată degeaba. Şi dacă va fi aşa, cum faci? Pe cine alegi? De fapt, întrebarea era: Cine va mai rămâne lângă tine?

Barbat care insalaDe ce vrei s-o înşeli? Ca mai apoi să-ţi pară rău? Ca mai apoi s-o vrei înapoi? Ca mai apoi să te dai peste cap să o faci să aibă încredere din nou în tine? Nu va fi dificil, va fi imposibil. Încredere ai o dată, apoi sunt doar încercări eşuate de a te minţi singur. Nu e mai simplu să vă luaţi concediu din relaţia voastră şi să vedeţi dacă vă mai e dor unul de celălalt? Ştii că atunci când nu vă mai simţiţi lipsa, de fapt nu vă mai iubiţi? Abia atunci poţi spune punct şi de la capăt.

Ţi-aduci aminte când ai ţinut-o pentru prima dată de mână? Îţi spuneai că ea e ca nimeni alta. Ţi-aduci aminte când ai sărutat-o pentru prima data? Aveai senzaţia că ţi-a pus Dumnezeu mâna-n cap! Ţi-aduci aminte când ai prezentat-o pentru prima dată prietenilor tăi şi-ţi făceau semne pe sub masă că e bună rău? Erai mândru ca nimeni altul! Ţi-aduci aminte când făceaţi dragoste cu orele?

Când s-au terminat toate lucrurile astea? Şi de ce contează mai mult tentaţia de acum decât ce simţeai atunci? De ce contează o femeie în plus mai mult decât cea pe care se presune că o iubeşti?

Dragi bărbaţi, nu vă înţeleg! De ce uneori vă e rău cu binele? De ce nu înţelegeţi că fericirea nu constă numai în frumuseţea fizică a unei femei? De ce nu înţelegeţi că frumuseţea este trecătoare şi nu veţi fi niciodată satisfăcuţi doar de atâta lucru?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment