De ce vor bărbații urâți femei frumoase?

BarbatI urati

Vor bărbații urâți femei frumoase?

V-am povestit despre Tinder, aplicația care te ajută să îți găsești sufletul-pereche, partenerul de-o noapte sau cum vreți voi să-i spuneți. În urmă cu două zile am auzit asta: „De ce vor bărbații urâți femei frumoase?”. Bună întrebare! Cumva, trebuie să existe un echilibru, nu? Poate că vor totuși să procreeze copii frumoși. Poate că vor să-și ascundă imperfecțiunile? Poate vor să se simtă mai bine?

Cert este că bărbații urâți sunt mai pretențioși și de cele mai multe ori mai periculoși. Și știi de ce? Pentru că nu vor avea niciodată suficientă încredere în ei încât să știe cum să se poarte cu o femeie în adevăratul sens al cuvântului. Pentru că va avea senzația că-i scapă printre degete, pentru că va crede că trebuie să o țină sub control, pentru că își va dori atenție fără să o merite, pentru că o va sufoca neștiind cât de mult greșește! Și când spun bărbați urâți, pe cuvânt că nu vorbesc despre bărbați cu imperfecțiuni fizice!

Bărbații urâți se pot ascunde și sub un chip frumos. Știți voi bomboanele acelea frumos ambalate, dar groaznice la gust? Așa sunt ei. Îți lasă un gust amar, când așteptările-ți sunt prea mari!
Nu știu de ce bărbații urâți vor femei frumoase, dar cert este că ar trebui să fugi mâncând pământul de la primele semne. Te sună non-stop? Îți reproșează că nu i-ai dat niciun telefon toată ziua? Ziua, când poate ești la serviciu și ești ocupată? Te pupă non-stop și nu se mai poate abține să pună mâna pe tine, când poate sunteți într-un loc public și decent ar fi să păstreze o limită de bun simț? Fă-te dispărută! Altfel țin să te anunț că te-ai pricopsit cu un om cu mari probleme!

De ce devin bărbații urâți?

Din frustrări, în mare parte. Din frustrarea că te consideră superioară sau o femeie greu de obținut. Din frustrarea că a suferit în trecut. Din frustrări din copilărie. Din orice fel de frustrări! Sau din experiențe eșuate. Da, pentru un bărbat cu un caracter urât, experiențele neplăcute nu sunt lecții de viață, ci mai degrabă felul în care dau vina pe alții. Ei nu sunt niciodată de vină pentru nimic. Ei nu greșesc niciodată cu nimic.

Chel și cu burtă, dar cu mulți bani

Mai sunt și acești bărbați, cărora le e lene să-și miște burta umflată de bere la sală, dar au buzunarele pline. Un tip mișto mi-a zis așa: „Dacă aș fi urât, chel și cu burtă, dar aș avea bani, ce crezi că aș prefera să f**, o femeie frumoasă sau una urâtă? Frumoasă, evident!„. Corect. Sunt și femei cu ambalaj frumos, dar ieftine. 150 Ron + taxi. Sau mă rog, fiecare cu tariful ei.

Bărbații, de oricare fel ar fi ei, pot avea pretenția să aibă și femei frumoase. Deștepte sau nu, rămâne de văzut. Dar voi, femei frumoase, poate că ar trebui să vă respectați mai mult!

Tu de ce crezi că bărbații urâți vor femei frumoase?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment