De ce vor bărbații femei de casă?

Femeie in pat

Femei de casă sau femei în casă?

Am tot auzit treaba asta și m-a pocnit curiozitatea. Ce dracu’ înseamnă femei de casă? Adică femei cuminți? Dar ce înseamnă femei cuminți? Femei care stau numai la cratiță, spală pe jos și se ocupă ca totul să fie impecabil? Adică femeile de casă sunt de fapt femeile net inferioare bărbaților misogini?

Sunt femeie, dar nu femeie în casă. Asta mă face mai puțin plăcută în fața unui bărbat? Sunt mai puțin femeie dacă prefer să-mi contruiesc un viitor frumos în loc să spăl frenetic geamurile și podeaua? Sunt mai puțin femeie dacă mă gândesc că pentru copiii mei trebuie să acord mai mult timp jobului decât treburilor de casă? Pentru asta există femeie în casă, nu femeie de casă. Cu diferența că pe femeia în casă o poate angaja oricând una care nu vrea să devină femeie de casă.

Femeie in patSă nu mă înțelegeți greșit! Nu încurajez femeile să fie dezordonate, însă decât o femeie-lipitoare prefer să aibă curaj să facă și altceva decât să stea la cratiță. Și da, uneori asta poate înseamna să nu aibă atât de mult timp pentru a face casa bec.

Pentru că am auzit des printre bărbați/băieți că își doresc femei de casă, astăzi am întrebat un domn cu o vârstă respectabilă ce înseamnă femei de casă și de ce bărbații vor asta. Misogini. Acesta i-a fost răspunsul. Misogini care se distrează ani la rândul cu femei de oraș, ca mai apoi să se „liniștească” lângă niște femei de casă. Pentru că o femeie de casă nu va avea niciodată curaj să pună întrebări, să spună nu sau să ia decizii de una singură. Pentru că numai unui bărbat misogin, care încearcă să-și ascundă niște carențe i-ar fi pe plac lângă o femeie de casă.

Eu percep femeia de casă ca fiind acea femeie lângă care poți face orice: copii, carieră, călătorii, cină la restaurant. Orice. Pentru mine femeia de casă este acea femeie care știe când să stea în spatele tău fără să mai fie nevoie ca tu să-i ceri asta. Femeia de casă este femeia care are suficientă educație încât îți poate crește un copil frumos.

Tu ce părere ai? Există o combinație ideală de femeie?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment