De ce vă plac articolele în funcție de zodie?

De ce vă plac articolele în funcție de zodie? Simplu. CONFIRMĂRI.

Orice content creator știe că articolele în funcție de zodie prind. Prind aproape la fel de mult ca emisiunile de doi lei pe care le vedem pe posturile noastre. De ce? Pentru că avem nevoie de confirmări. Confirmări că suntem compatibili cu un Berbec, confirmări că un Scorpion este gelos, confirmări peste confirmări. Mai există varianta de amuzament, însă sunt puține persoanele care se amuză pe lucrul ăsta.

Articolele în funcție de zodie sunt exact același lucru cu tarotul. De fiecare dată când veți da click pe un astfel de articol este ca și cum vreți să vă aflați viitorul. Ei bine, am o veste pentru voi: tot ceea ce se spune despre zodii este parțial adevărat. Se poate ca un Geamăn să fie vorbăreț și să aibă aptitudini bune în domeniul artistic, se poate ca o Fecioară să fie critică și pretențioasă, însă sunt caracteristici generale pe care orice persoană cu o educație și un bagaj emoțional le poate avea.

De câte ori nu ați început o relație și v-ați dus fuga la nenea Google să-l întrebați dacă zodia voastră este compatibilă sau nu cu acea persoană? Compatibilitatea nu ține doar de niște trăsături generale: degeaba vă spune Urania că sunteți introvertiți și nu puteți avea o comunicare decentă cu un nativ dacă experiențele voastre v-au învățat că puteți fi niște persoane comunicative.  Și apoi nu v-ați gândit că o dată ce veți citi lucruri negative, care nu sunt neapărat reale, vă vor influența deciziile? Așa că, vă întreb și pe voi: De ce vă plac articolele în funcție de zodie?

de-ce-va-plac-articolele-in-functie-de-zodieEste complet eronat să oferi o șansă în plus sau în minus unei persoane care nu este compatibilă cu tine pentru că așa spune un astrolog sau un blogger. Diferența o face educația, experiența, personalitatea și bunul-simț al fiecăruia.

Până una alta eu voi continua să scriu chestii în funcție de zodie pentru că sunt amuzante, însă vă avertizez că sunt niște mizerii (cum îmi place mie să spun) și deși le scriu, eu nu cred în ele.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment