De ce suntem atrași de oameni neinteresați de noi

De ce suntem atrași de oameni neinteresați de noi?

V-ați pus vreodată întrebarea de ce unii oameni sunt mai atrași de persoanele neinteresate de ei? Să fie oare provocarea care îi intrigă? Adrenalina vânătorii? Da, există persoane pentru care a nu avea ce-și doresc este mai incitant decât a avea.

Studiile arată că pentru a avea libidoul la un nivel înalt este nevoie de un obstacol, de aici faimoasa vorbă: Cu cât speranța mi-e mai puțină, iubirea mi-e mai fierbinte.

Se pare că obstacolele stimulează atracția, ba mai mult decât atât, suntem predispuși să iubim mai intens oamenii pentru care a trebuit să suferim. Astfel de obstacole nu înseamnă respingere, ci mai degrabă un acces mai dificil către acele persoane. Și de aici până la obsesie nu este decât un pas pentru că puțini sunt aceia care știu cum să gestioneze o astfel de situație.

Oameni neinteresati de noiÎntotdeauna ne dorim ce nu avem, dar oare lucrul acesta poate duce către iubirea adevărată? În ciuda a ceea ce spun psihologii, eu spun că nu. Atracție cu siguranță, dar iubire, niciodată. Când iubești cu adevărat te dedici întru totul acelei persoane, fără mofturi, fără obstacole.

De ce suntem atrași de oamenii neinteresați de noi? Pentru că ne plac mai mult lucrurile pe care nu le putem avea.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment