De ce se tem bărbații – Află ce îi înspăimântă la o femeie

De ce se tem bărbații – Află ce îi înspăimântă la o femeie

Există câteva lucruri de care bărbații se tem, deși unii nu recunosc. Iată ce ai de făcut dacă îți dorești să intimidezi un bărbat:

1. Există bărbați care se intimidează de femeile sigure pe ele, care își ațintesc privirea asupra lor, mai ales dacă au un machiaj expresiv. Desigur, o astfel de privire poate fi chiar jenantă în anumite situații, aceștia începând să se fâstâcească și să-și dorească doar să încheie întâlnirea mai repede.

2. Schimbările bruște de dispoziție: femeile suferă de acest sindrom destul de des, trec de la o stare la alta cu ușurință, iar pentru bărbați asta poate fi destul de derutant. Pentru bărbați este mai greu să înțeleagă schimbările hormonale lunare prin care o femeie trece și teama de a spune sau face ceva greșit într-o astfel de perioadă poate fi copleșitoare.

3. Femeile puternice: deși la prima vedere sunt femei care atrag orice bărbat prin independența lor, femeia puternică rămâne o ecuație greu de rezolvat pentru un bărbat. E in firea bărbatului să aibă o femeie pe care să o protejeze și nu ar trebui privați de asta.

4. Femei foarte frumoase: intră în aceeași categorie cu femeile puternice, atrag la început, dar ulterior aduc după sine o serie de incertitudini din partea bărbatului. Frumusețea și senzualitatea unei femei poate provoca anxietate, unora teama de a nu apărea alți bărbați în peisaj, altora teama de a deveni dependeți de acea femeie.

5. Obligațiile: bărbații se tem de obligații, cu atât mai mult de obligațiile care apar mult prea devreme. Bărbații se tem de angajamente, de evoluția prea rapidă a relației, de lucrurile feminine din casa lor.

6. Femei isterice: fără dar și poate, poți pune un bărbat pe fugă dacă devii isterică din motive absurde, cu atât mai mult dacă îi lași senzația că vrei să pui stăpânire pe viața și lucrurile lui.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment