De ce se poartă verigheta pe degetul inelar

Te-ai întrebat vreodată de ce se poartă verigheta pe degetul inelar și care este de fapt semnificația acesteia?

Se pare că specialiștii au găsit o explicație din partea chinezilor, care au o semnificație specială acestui obicei atât de vechi.

Iată care este semnificația fiecărui deget în parte:

1. Degetul mare reprezintă părinții tăi.

2. Arătătorul reprezintă frații tăi.

3. Degetul mijlociu ești tu.

4. Degetul inelar reprezintă partenerul tău.

5. Degetul mic reprezintă copiii tăi.

Pornind de la aceste explicații, îți propunem să faci un exercițiu și abia atunci vei înțelege de ce se poartă verigheta pe degetul inelar:

de-ce-se-poarta-verigheta-pe-degetul-inelarApropie palmele față în față, cu vârfurile degetelor lipite, cu excepția celor mijlocii pe care îndoi până se lipesc de exteriorul palmei. Acum încearcă să desparți degetele mari, fără să le separi și pe restul. O să-ți dai seama că o vei face cu o ușurință incredibilă! Asta înseamnă în cultura chinezilor că soartă ne desparte de părinții noștri.

Repetă exercițiul și desparte degetele arătătoare, fără a le separa pe celelalte și vei vedea că istoria se repetă pentru că frații noștri vor ajunge să aibă propria lor familie. Același lucru trebuie să-l faci și cu degetele mici și vei observa aceeași ușurință, deoarece copiii noștri își vor continua viața și fără noi.

Acum încearcă să faci același lucru cu degetele inelare. Nu poți, nu-i așa? Explicația chinezilor este aceea că destinul unui cuplu este să rămână împreună pentru tot restul vieții.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment