De ce se întorc foștii în viața noastră?

fostul iubit

Uneori foștii te pot bântui mai rău decât fantomele din filmele de groază.

Scenariu: El calcă strâmb, ea află. Ea ca o floricică încheie relația pentru că știe că merită mai mult. El este fericit și se consolează cu ideea că va găsi altceva mai bun și cu mai puțină monotonie. În primele săptămâni, ea este cea care suferă, se îndoapă cu ciocolată și găleți de înghețată, el se distrează prin cluburi, își testează abilitățile de bărbat bine, apoi se întâmplă jihadul. Trec alea câteva săptămâni, ea se duce la shopping, își cumpără cele mai sexy rochii, își schimbă look-ul și nu mai iese din casă nicio zi fără să aibă zâmbetul pe buze. El începe ușor, ușor să-și dea seama că lucrurile nu sunt chiar așa cum se aștepta. Femeile alea sexy sunt alunecoase, unele dintre ele poate sunt prea posesive, altele dispar și domnul în cauză începe să aibă regrete. Așa că se întoarce.
Foștii se întorc atunci când își dau seama că nu au găsit altceva mai bun. Se întorc atunci când realizează că au avut oul de aur și n-au știut să-l aprecieze. Nu o vor face niciodată pentru că iubirea lor a fost atât de mare și intensă, încât vor să o recupereze. Mă gândesc că dacă era așa, nu aveau ochi pentru altele. Dacă era așa, monotonia pe care o arată atât de mult cu degetul putea fi schimbată în aventură, însă și aventura asta are nevoie de doi.
Pentru o femeie, lucrurile stau diferit. La noi se bate fierul cât e cald, altfel ne luăm tălpășița și nu ne mai întoarcem. Pentru noi este important prezentul. Ce faci acum ca să conteze pentru relație și nicidecum ce faci mai târziu ca să repari relația. Atât de simplu este!
Să nu vă mire faptul că femeia aia care vă iubea atât de mult cândva nu o să mai aibă un gram de iubire pentru voi mai târziu. Să nu vă mire faptul că o femeie care a suferit după voi cândva, va alege să stea deoparte. Pentru că o va face.
Nehotărârea se plătește scump. Și în relații și în business, iar asta este principala cauză a bărbaților care aleg să se întoarcă. Nu sunt hotărâți. Parcă e bine și cu tine, dar și cu alta. Parcă ar vrea să stea și cu tine, dar apoi vrea să vadă cum e și cu cealaltă. După un timp, realizează că era mai bine cu tine și alege să se întoarcă. Stă o vreme, apoi pleacă din nou. E normal.
Asumarea unor responsabilități e dificilă. Cel puțin pentru unii bărbați. De multe ori, aleg să plece pentru că le e teamă de responsabilități, însă ceea ce nu știu ei este faptul că mai devreme sau mai târziu, indiferent de femeie, va ajunge în același punct. Și atunci, ce faci? Pleci din nou și o iei de la capăt? Sau te întorci la fosta pentru că ți se părea că îți cere mai puține responsabilități decât cea pentru care ai lăsat-o?
Foștii trebuie să rămână acolo unde le e locul: în trecut. Punct.
Cu drag,
Cosmina

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment