De ce se ceartă cuplurile

Multe motive ascunse pot alimenta o ceartă. Dacă vrem să oprim acest lucru, trebuie să înțelegem motivele ambelor persoane dintr-un cuplu. Poate că astfel vom reuși să ne ajutăm reciproc și vom ajunge la o modalitate de rezolvare a problemei fără a implica o ceartă. Din moment ce oamenii seamană atât de mult între ei, există câteva motive comune pentru certuri, argumente, război. Iată care sunt acestea:

1. Timpul liber
Dacă te vei întreba cine se ceartă din cauza acestui dar prețios, noi îți vom răspunde cuplurile. Ea vrea ca el să-și petreacă mai mult timp împreună cu ea, în timp ce el are nevoie de timpul său cu băieții. Cel mai bun sfat în cazul acestui scenariu este găsirea unei persoane la fel de independentă, și dispusă să facă compromisuri. Nu se întâmplă nimic dacă vă mai lăsați persoana iubită să mai petreacă timp și cu prietenii. Până la urmă, v-a promis inima și viitorul său.

De-ce-se-ceartă-cuplurile2. Banii contează
Nu e nimic surprinzător că atât bărbații, cât și femeile au recunoscut că se ceartă din cauza finanțelor. Fie că este vorba despre cine cheltuiește prea mult, ori cine e prea zgârcit, este o problemă destul de serioasă încât să ducă la destrămarea unei relații. Să uniți sau nu conturile bancare? Aceasta este întrebarea la care trebuie să răspundeți.

3. Treburile casnice
„Eu sunt bărbatul, așa că voi duce coșul, în timp ce tu speli rufele.” În timp ce unele femei sunt de acord cu această afirmație, unora poate că le place această activitate. Concluzia este că nu ar trebui să presupui că un anumit gen va avea cu strictețe un anumit tip de responsabilități. Consultați-vă și dați-vă seama ce i se potrivește fiecăruia. Câteodată o menajeră poate fi soluția perfectă.

4. Viața din dormitor
Este o experiență minunată împărțită de doi oameni, însă acest subiect poate cauza multe turbulențe. Unele cupluri se gândesc dacă să întrețină relații intime înaintea căsătoriei. Altele nu se înțeleg când vine vorba de diferite niveluri ale dorinței. Cel mai important lucru? Să fii sincer cu tine în această parte a vieții tale.

5. Copiii și animalele de companie
Din toate problemele de pe această listă, aceasta este cea care implică cele mai multe sentimente. Cu toții avem anumite idei despre cum să ne creștem copiii, iar acest lucru poate duce la o ceartă urâtă. Dacă iubitul tău are copii, e probabil mai bine să nu intervii și să îți impui opinia asupra cărui tip de disciplină funcționează cel mai bine. Animalele noastre de companie pot, de asemenea, să ducă la altercații într-o relație – mai ales dacă persoana iubită are alergii.

6. Religia
Înainte de a începe o relație, asigură-te că partenerul tău se ghidează după aceleași standarde când vine vorba de religie. Mulți dintre noi suntem dedicați întru totul credințelor noastre și nu este neapărat aria în care suntem de acord să facem compromisuri.

7. Gelozia
„Te-am văzut cum te uitai la ea!” sau „Nu vreau să iei prânzul cu el!” este unul dintre lucrurile care distruge o relație. Deși bărbații și femeile nu au vreun motiv să fie geloși, există anumite limite pe care fiecare cuplu ar trebui să le discute împreună.

8. Stresul
Stresul este principalul vinovat care stă la baza problemelor dintr-o relație. Te-ai certat vreodată cu partenerul tău și ți-ai dat seama că nu mai știi de ce a început totul? Cu toții suntem stresați de rapiditatea cu care se mișcă totul și de faptul că trebuie să facem mai multe lucruri în același timp. Fii conștient de momentul în care atingi nivelul maxim al stresului pe care îl mai poți suporta. Respiră și gândește-te de două ori înainte de a face comentarii răutăcioase sau sarcastice.

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment