De ce nu știm să iubim?

De ce nu știm să iubim?

Nu sunt nici pe departe cea mai potrivită persoană care să vorbească despre asta, dar cu siguranță știu că iubirea, de oricare natură ar fi ea, nu este egoistă.

Se întâmplă să aud des: Cum să-l țin lângă mine?, Cu ce-am greșit? sau pur și simplu văd oameni care vor să dețină controlul. Să iubești cu adevărat nu înseamnă să cerșești atenție sau sentimente din partea celuilalt. E înjositor și dureros să te minți singur, este ca și cum ți-ai dori să strângi în brațe un arici: cu cât îl strângi mai tare, cu atât mai mult va încerca să se apere, iar tu nu vei simți decât durerea provocată de înțepături.

V-am mai spus că atunci când iubești simți nevoia să-i dăruiești partenerului tău libertate și respect. Poate că doare ideea de a-l pierde, dar mai putem rosti cuvântul iubire?

tu stii sa iubestiIubirea nu are decât o regulă simplă: să te respecți pe tine însuți. Fie că îți vine să plângi, să urli sau să spargi tot ce prinzi în cale, fă-o în intimitatea ta, de unul singur. Se confundă prea des dependența de a sta cu cineva cu iubirea. Asta nu se mai numește iubire. Se numește un fel de „Am nevoie de tine„, ori în iubire nu trebuie să ți se dea, în iubire oferi.

Te iubesc nu se spune pentru că sună bine, nici pentru că așa vrei tu să crezi. Te iubesc este pentru atunci când simți că celalalt valorează mai mult decât tine, când în forma lui pură nu va aduce niciodată suferință.

De ce nu știm să iubim?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment