De ce nu stau pe tocuri când dau cu aspiratorul prin casă?

Există tot felul de discuții pe tema asta. Dănuța spunea că femeia trebuie să stea pe tocuri, chiar și atunci când dă cu aspiratorul. Eu spun că nu-i așa! Găsești aici opinia ei despre hainele de casă.

Chiar și atunci când ieși din casă te îmbraci în funcție de eveniment, nu? De ce ar fi altfel atunci când stai în casă? De ce e musai să stai pe tocuri și să porți ciorapi cu bandă din silicon în casă?

Atunci când stai în casă, înseamnă că poți face N lucruri. Corect? Dai cu aspiratorul, gătești, dormi, stai în pat, te joci cu copilul, cu cățelul, cu pisica, ieși în curte sau stai lângă soțul tău și aveți un moment de intimitate. Așadar, statul în casă înseamnă multe lucruri.

Cum mă îmbrac eu atunci când stau în casă?

1. Dacă îmi petrec timp cu familia, optez pentru un set de haine cu pantaloni lungi, lejeri, pe betelie elastică și o bluză la fel de lejeră, dar cu buzunare. Știți și voi… telefonul merge peste tot cu mine și e bine să am mâinile libere pentru fiică-mea.
Dacă e frig, prefer hainele din polar fleece. Sunt moi, ușoare, țin de cald și sunt extrem de confortabile.

Dacă îmi doresc să păstrez temperatura corpului, nici prea cald, nici prea frig, atunci aleg hainele din bumbac, însă prefer aceeași croială lejeră.
Niciodată nu am fost de acord cu ideea că hainele sunt cele care fac femeia să fie sexy, ci mai degrabă cred că atitudinea ei face asta.
Poți fi atrăgătoare și cu un șort de bucătărie, și în pijamale, și îmbrăcată și dezbrăcată.

2. Dacă fac duș, prefer un halat de baie. Când e cald, îmi plac cele din mătase, iarna le prefer pe cele groase. Sigur, asta nu înseamnă că stau toată ziua în halat de baie, însă alea 30-40 de minute până îmi usuc părul și până mi se stabilizează temperatura corpului, prefer să mi le petrec într-un halat.

3. Dacă fac curațenie, prefer hainele lejere, maiou sau tricou și pantaloni scurți. Mă mișc repede și nu vreau să transpir excesiv.

4. Dacă gătesc, merg pe același principiu. Am nevoie de ceva lejer, apoi evident fac un duș și mă schimb pentru că intră mirosul de mâncare în haine și e neplăcut.

Cum mă îmbrac seara? Depinde dacă dorm cu fiică-mea sau cu bărbată-miu. Cred că nu e necesar să explic asta, nu?

Acasă înseamnă o stare. Intimitate. Confort. Liniște. Hainele până la urmă au rolul de a vorbi în locul tău. Tocurile au rolul lor, însă nu atunci când dai cu aspiratorul. În fond, niciun bărbat sănătos la cap pe lumea asta nu vrea să te vadă cu picioarele rupte doar pentru că așa spune Dănuța. Când gătești, este de bun simț să îți prinzi părul și să pui ceva pe tine, doar nu vrei să ajungă firele de păr în mâncare, nu?

Îmi și imaginez: tu sexy, Mărioara, îi gătești ceva nefericitului, cu părul vâlvoi și fără haine pe tine, iar când mâncați ca doi îndrăgostiți, îl vezi cu întinde un fir de păr din farfuria cu mâncare. Foarte sexy, nu-i așa?

Sigur, dacă stăm în casă nu înseamnă că nu ne mai îngrijim. Dar poți arăta incredibil de sexy și în tricoul lui, și în pijamale și într-un hanorac, și acoperită într-un prosop.

Nu stau pe tocuri în casă. Mi se pare stupid să fac asta. Nu mai stau pe tocuri nici când ies din casă. Nu la fel de mult ca pe vremuri, cel puțin. Am nevoie să țin pasul cu fiică-mea, să o iau în brațe fără să-mi pun problema că aș putea să mă dezechilibrez și să o scap din brațe.

Cât despre problema Dănuței de a fi sexy 24/24, luați-vă bărbați cu care puteți vorbi deschis oricând. Dacă băiatul simte nevoia să te vadă pe tocuri, îți poate spune „Făi, treci pe tocuri!”. Și ai percutat. Așa cum și noi le putem spune „Hombre, vino încoa că vreau x sau y”.

Nu toți bărbații simt nevoia NON-STOP să-și vadă femeia pe tocuri, cu volănașe și danteluțe. E ca și cum ai mânca prăjitura ta preferată zi de zi, or asta înseamnă că mai devreme sau mai târziu ți se apleacă și nu mai vrei. Echilibru, oameni buni! Și nu toate femeile simt nevoia să-și vadă bărbatul la 4 ace, cu sacoaș și cămășuță. Corect?

Leave Your Comment