De ce nu spun barbatii ”Te iubesc”

De ce nu spun barbatii ”Te iubesc”

Barbatii sunt educati si crescuti „a fi duri”. De cate ori nu am auzit „Nu plange ca esti barbat”?

Ei bine, desi aparent un barbat e dur si limitat in a-si arata sentimentele, ei sunt cu mult mai sensibili decat femeile. Chiar daca nu-l auzi spunand prea des „te iubesc”, asta nu inseamna ca nu te iubeste. Si de ce sa nu recunoastem ca faptele vorbesc mai mult decat niste cuvinte?

E drept, femeile au nevoie de confirmari, insa astfel de confirmari vin atunci cand simti ca el te protejeaza, cand il intereseaza ce ai facut in ziua respectiva, cand vorbeste despre voi doi si nu despre el. Ai siguranta ca te vrea in viata lui atunci cand te include in planurile sale de viitor,

Daca il vei auzi ca vrea sa faca una sau alta si nu-ti va cere nici macar parerea, atunci exista o problema.

Cum stii daca un barbat nu te iubeste?

Un barbat care nu te iubeste cu adevarat iti va spune „Te iubesc” dupa ce ati avut contact (poate fara sa-si dea seama) – e un fel de multumire pentru clipele petrecute impreuna, nu e un „te iubesc” sincer.

Cand un barbat iti va spune cat de bine arati doar atunci cand te imbraci provocator – e doar incantat ca are o femeie frumoasa langa el. Daca vei auzi asta si cand te trezesti dimineata langa el sau atunci cand gatesti ceva, cu siguranta sentimentele lui sunt sincere.

Este foarte important sa iti dai seama daca el crede ceea ce spune.

Nu uita ca sunt si barbati care nu au incredere in ei si carora le este teama sa-si exprime sentimentele din teama de a nu fi parasiti sau inselati. Daca tu ii oferi siguranta si el continua sa se comporte ciudat si doar sa te venereze fizic, atunci poti spune „pas”.

Tips: Daca o iubesti cu adevarat, spune-i atunci cand se asteapta mai putin!

Tu cand ii spui „Te iubesc”?

Cosmina Tudosă

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment