De ce nu-și arată bărbații sentimentele?

De ce nu-și arată bărbații sentimentele?

Noi femeile, ființe sensibile, bărbații veșnic duri, parcă veniți de pe Marte. Suntem atât de diferiți uneori, dar ce ne-am face unul fără altul?

De ce bărbații nu-ți arată sentimentele?

Pentru că li s-au insuflat de mici să-și ascundă emoțiile pentru că sunt bărbați și bărbații sunt duri. Și un alt aspect important este imaginea lui în fața celorlalți de la care nu ar vrea să audă că e o fetiță.

Masculinitatea lor îi face să nu-și arate și nici să vorbească despre sentimentele lor chiar și cu o iubită stabilă, cu atât mai mult dacă relația nu a început de foarte mult timp. E ca și cum fiecare bărbat ar avea un soft în interiorul lor și rămâne setat așa, până când lucrurile ating un punct maxim de seriozitate.

În afară de educația primită, trebuie să ții cont de faptul că fiecare bărbat poate veni cu un bagaj emoțional din urmă, cu trădări, dezamăgiri, preconcepții despre femei sau experiențe mai mult sau mai puțin nefericite, motiv pentru care există posibilitatea să-și ia măsuri de precauție pentru a nu mai suferi încă o dată. Un astfel de comportament poate afecta relația la un moment dat, pentru că ea se va gândi că nu o iubești. Femeile au nevoie de cuvinte, trăiesc prin ele, bărbații știu importanța cuvintelor, dar preferă faptele.

Să nu uităm totuși cât de complicate suntem noi, femeile, dar mai ales cât de mult ne place să interpretăm fiecare cuvânt sau situație, iar bărbații știu asta, ceea ce înseamnă că ei nu fac altceva decât să evite să spună vreo prostie.

Așa că dacă ai un bărbat pe care îl iubești și nu îți spune că te iubește, fii atentă dacă gesturile lui îți lasă de înțeles asta și nu-l presa să-ți spună prea multe cuvinte. Dacă îți trimite un buchet de flori la muncă, îți duce mașina la service, dacă îți poartă de grijă și e implicat în ceea ce faci tu, ai deja câteva semne clare că te iubește.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment