De ce nu reușești să ții un bărbat lângă tine

Te-ai întrebat vreodată de ce nu reușești să ții un bărbat lângă tine?

Doamne, câte femei se plâng că sunt singure! Și Doamne câte femei habar n-au că sunt vinovate pentru tot ce li se întâmplă! Multe cred că bărbații sunt niște porci nenorociți, dar de fapt habar n-au să țină un bărbat lângă ele. De ce? Înarmează-te cu răbdare. Sunt multe motive:

1. Nu ești ordonată.

Nu în casă, ci în gânduri. Și așteptări. Sunt femei care așteaptă partidele de amor mai rău decât cățeii care-și doresc musai să fie scoși la plimbare și sunt femei care vor să audă din prima secundă și de la prima întâlnire cuvântul relație. Cuvântul noi. Dar de ce, draga mea? De ce atâta disperare să fii sigură de tot ce urmează să se întâmple?
Hai să-ți spun un lucru. Dacă te duci în patul lui după 2-3 ore de când ați făcut schimb de primele cuvinte, nu o să-i lași suficient timp. Bărbatul are nevoie să cucerească. N-are timp în două ore. Femeia vrea totul. Acum. De la tras de păr, plesnit pe fund și familie cu 3 copii. Nu există așa ceva. Poți să-i fii egală unde vrei tu, dar nu în pat și nu în povestea voastră de iubire. Bărbații au nevoie să domine, așa că fii femeie și lasă asta pe seama lui!
Sigur că există atracție, sigur că atracția fizică duce în pat, dar dacă vrei să nu se termine totul acolo, lasă-i timp să vadă ce femeie specială ești tu și de ce meriți un Don Juan forever and ever lângă tine. Ah, și să fie numai al tău.

2. De mi se întâmplă numai mie?

Știu placa asta. Și mai știu câteva variante pe care le aud în fiecare zi: „De ce mi se întâmplă numai mie așa ceva?” „Părea așa de îndrăgostit, nenorocitu’ dracu’!” „Sigur are pe alta!”
Bun. Domnul cu pricina te-a folosit. Ca pe un obiect. Iar tu cauți răspunsuri. De ce s-a plictisit sau de ce a devenit brusc neinteresat de o relație cu tine? Pentru că sunt femeie și pot fi ușor influențată, am purtat discuția asta cu un prieten. De ce fug bărbații de femeile care au prea multă sexualitate? De ce fug bărbații de femeile care îi domină în dormitor? Sunt nebunee. Acesta a fost răspunsul.
Adevărul e că dacă aș fi bărbat și aș da peste o femeie căruia să nu-i fac față, m-aș speria. Sau cel puțin nu aș vrea să am o familie cu ea. M-aș gândi imediat de unde știe ea atât de multe, cine a învățat-o, prin câte dormitoare o fi trecut. Dacă aș fi bărbat, nu mi-aș dori o astfel de femeie decât pentru câteva minute. Și atât.

3. Aroganța se plătește.

Știu cât de minunată ești tu, cât de frumoasă și cât botox ai în buze. Știu că poate ești și un fel de Brutus feminin, independentă și muncești pe brânci, dar femeia trebuie să rămână femeie, indiferent dacă ziua poartă costume bărbătești și bate palma cu bărbați corporatiști. Fii puternică la birou, dar lângă el învață să lași garda jos. În fond, de ce nu ai vrea tu să te bucuri de atenția unui bărbat decât să-l domini ca pe toți ceilalți? Și dacă tot ești femeie independentă și domini cu atâta succes, nu vrei să mai faci și schimb de roluri?

4. Nu-l mai sufoca.

Dacă vrea să te înșele, te înșală oricum. Așa că nu-l mai ține pe bietul bărbat în lesă, că nu asta e rezolvarea. Iubește-te. Respectă-te. Acceptă-te. Dacă își va dori să te lase, măcar vei fi sigură că nu ești tu vinovat pentru alegerile lui.

de-ce-nu-reusesti-sa-tii-un-barbat-langa-tine5. Fericirea nu stă într-o relație.

Da, da, știu. Vorbesc prostii și din cărți. Dar hai să-ți explic cum stă treaba. Dacă fericirea ta se raportează numai la a-ți găsi un bărbat pe care să-ți pui capul noaptea, e nasol. Degeaba te-ai fript, degeaba ai suferit, degeaba ai bocit. O vei lua de la capăt. Bărbații nu sunt imbecili. Cel puțin, nu tot timpul. Sau nu toți. Femeile disperate miros de la o poștă și nu sunt pe placul bărbaților. E ca și cum s-ar cupla cu o lipitoare. E ca și cum s-ar cupla cu o dependentă emoțional. Părerea mea: ești la fel de bolnavă ca una incapabilă să-și câștige banii de pantofi.

Hai să-ți spun de ce nu reușești să ții un bărbat lângă tine:

1. Pentru că nu ai învățat că trebuie să fii mulțumită și fericită cu tine, atât la interior, cât și la exterior.

2. Pentru că nu încetezi să aștepți să se întoarcă la tine. Dă-i când simți că merită, nu-i mai da, așa pur și simplu. Pentru că oricum se va întâmpla mai devreme sau mai târziu.

3. Pentru că încă te bântuie. Dacă nu te împaci cu fantomele trecutului, te vor bântui până o iei razna.

4. Pentru că aștepți fără să oferi. Aștepți respect, dar tu nu te respecți pe tine însuți. Legea Universului nu funcționează așa. Punct.

Acum, te-ai lămurit de ce ești încă singură?

Sursă foto: wallpaperup.com

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment