De ce nu ne plac bărbații mămoși

Bărbații mămoși sunt situați, pentru multe dintre noi, la limita dintre acceptare și refuz. Femeilor le place să asculte un potențial iubit vorbind într-un mod grijuliu și respectuos despre mama sa. De fapt, bărbații care au o relație bună cu mamele lor tind să fie mai înțelegători și mai respectuoși față de femei, iar noi, femeile, știm asta. Dar un bărbat care vorbește puțin cam mult despre mama lui va ridica semne de întrebare în mintea oricărei femei. Nu e greu de înțeles de ce femeilor nu le plac bărbații care încă se ascund după fusta mamei. Uite care sunt motivele pentru care nu ne plac bărbații mămoși, dar și soluții pentru modul în care un bărbat le poate face fericite pe mama și pe iubita sa:

Ne plac bărbații, nu băiețeii
Cum bărbații au fantezii cu asistente medicale și menajere, femeile au fantezii cu pompieri și polițiști. Cu alte cuvinte, bărbați care afișează putere, rezistență și masculinitate, nu băiețeii. În general, ne plac bărbații puternici care nu sunt intimidați sau ușor influențabili de alți oameni. Problema cu bărbații mămoși este că îndeplinesc adesea dorințele mamelor, mai ales cele iraționale. Dacă un bărbat trăiește după dorința mamei sale, sunt șanse destul de mari ca el să nu ia decizii cu iubita fără aprobarea mamei. Este îndeajuns de dificil să ajungi la un consens într-o relație, așa că de ce ai mai avea nevoie de părerea unei terțe persoane?

De-ce-nu-ne-plac-bărbații-mămoșiVrem să fim pe primul loc
În cazul în care o femeie este într-o relație cu un bărbat, atunci probabil că nu va tolera să fie a doua persoană din viața acestuia. Este normal ca un bărbat să fie atent cu mama sa de ziua acesteia sau de orice altă sărbătoare. Dar dacă te pune pe locul doi după mama sa, indiferent de situație, sunt șanse să te plictiseasă și să vrei să vă despărțiți. Motivul principal pentru care nu ne plac bărbații mămoși este faptul că o competiție cu femeile care i-au născut nu este o opțiune viabilă. Când mama soacră își face simțită prezența prea mult, poate face o femeie să se simtă incapabilă să-l facă fericit pe iubitul ei. Nu vrem să auzim că nu ne-a ieșit prăjitura ca mamei tale sau că preferi să iei micul dejun la ea, decât în pat cu noi.

Nu suntem menajerele voastre
În secolul 21, tot mai multe cupluri împart sarcinile casnice, cum ar fi spălatul hainelor, gătitul și curățenia. Deși nu ne așteptăm să fiți chiar bucătari de top sau Mr. Proper, vrem să fim ajutate. Problema cu bărbații mămoși este că sunt obișnuiți ca mamele lor să gătească, să le spele hainele și alte activități. Este adevărat că unele mame sunt de vină pentru alintarea excesivă a fiilor săi, dar din păcate pentru aceștia, nu ne plac bărbații care vor să fie serviți și care nu pot avea grijă de ei. Așa că, deși mama ta nu te roagă să-ți speli vasele după masă, pe noi nu ne deranjează să ne ajuți din când în când.

Nu ne plac intimitățile divulgate
Un alt lucru care ne displace la bărbații mămoși este faptul că aceștia fac uneori greșeala de a le spune mamelor sale anumite lucruri private. La urma urmei, nicio femeie nu vrea ca mama soacră să știe ce are în sertarul cu lenjerie sau ce poziție preferă în dormitor. De multe ori, ne așteptăm ca bărbații să aibă dificultăți în discuțiile intime, însă când aflăm că mamele lor știu ce probleme avem, ne simțim trădate.

Bineînțeles că niciun bărbat nu ar trebui să fie pus în situația de a alege între mama sa și iubită. Echilibrul poate fi restabilit dacă gestionează bine situația, își dă seama că între relația cu mama sa din copilărie și cea de acum este o diferență uriașă și găsește modalități de a le face fericite pe ambele femei din viața lui.

 

Sursa foto: femside.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment