De ce nu avem curaj sa incheiem o relatie?

Sunt in momente in viata cand uitam ce inseamna sa ai curaj, uitam ca trebuie sa fim fericiti, dar mai ales uitam ca traim o singura data.

Cati dintre noi nu am tras de o relatie bolnavicioasa, doar de dragul anilor petrecuti impreuna sau pur si simplu din teama de a nu mai gasi pe altcineva cel putin la fel de bun ca partenerul nostru? Este o conceptie gresita si trista.

Despartirile sunt grele, dar nu e nimic mai greu decat sa traiesti intr-o relatie in care sunteti doi straini unul pentru celalalt.

Cum stii daca e cazul sa va despartiti?

Sunt cateva semne clare care te imping sa faci o astfel de alegere:

1. Te plictiseste : daca nimic din activitatile voastre nu va mai anima si simtiti ca sunteti doi straini, atunci exista o problema.

2. Nu-ti arata afectiune : inceputul unei relatii este plin de imbratisari, nu stiti cum si unde sa va mai manifestati dragostea unul fata de celalalt, insa pe parcurs astfel de gesturi se duc. Afectiunea e un element esential atunci cand iubesti, una fara cealalta nu pot convetui.

3. Va certati din orice : daca partenerul tau incepe sa iti reproseze tot felul de lucruri banale si nu reusiti sa treceti imediat peste si sa va revina buna dispozitie, atunci poate fi un semn ca partenerul tau cauta un pretext sa va despartiti. Un astfel de pretext poate fi constientizat sau nu, de cele mai multe ori, cel care se enerveaza nu-si da seama de la inceput. Stie doar ca il enerveaza.

4. Nu te mai suna la fel de des : cand va iubiti, amandoi simtiti nevoia sa ii amintiti partenerului din cand in cand ca va ganditi unul la celalalt, va tachinati prin sms-uri, va incitati unul pe celalalt. Cand astfel de dorinte dispar si un mesaj devine sufocant, e un semn ca ar trebui sa puneti punct relatiei.

5. Lipsa intimitatii : multi se gandesc ca nu e un lucru neaparat grav daca nu mai au relatii sexuale la fel de des si intens ca pe vremuri, insa daca astfel de dorinte dispar si totul se intampla doar din monotonie, atunci poate fi vorba despre o a treia persoana in viata din cuplu sau pur si simplu nu va mai simtiti atrasi unul de celalalt.

6. Lipsa de incredere : daca unul dintre voi devine suspicios si tot ceea ce faceti este sa va urmariti unul pe celalalt, inseamna ca partenerul este foarte gelos sau tu nu stii cum sa ii oferi increderea cuvenita in relatia voastra.

Cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa trageti linie impreuna, sa recunoasteti amandoi ceea ce nu va mai multumeste si sa luati o decizie impreuna.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment