De ce nu ar trebui să renunți la ochelarii de soare în sezonul rece

Ochelari de soare

Ochelarii de soare nu au fost creați pentru a fi purtați doar în timpul verii. Doar pentru că temperaturile scad și bate un vânt rece, nu înseamnă că soarele nu mai strălucește. Nivelul razelor ultraviolete poate fi extrem de ridicat și în timpul iernii, așa că ochelarii de soare ar trebui să fie nelipsiți și în sezonul rece. Iată de ce!

Care sunt motivele pentru care ar trebui să porți ochelarii de soare și în sezonul rece?

1. Îți protejează ochii

Principalul motiv pentru care oamenii poartă ochelarii de soare în timpul primăverii și verii este pentru a-și proteja ochii de lumina soarelui. În ultimii ani, medicii și organizațiile au luat măsuri suplimentare pentru a informa publicul despre pericolele pe care le pot provoca razele UVA și UVB, chiar dacă este înnorat afară. La fel cum ai aflat că trebuie să te dai cu protecție solară pe tot parcursul anului, ar trebui să iei măsuri de precauție pentru a-ți proteja ochii delicați și zona din jurul ochilor de fiecare dată când te afli afară. Cei mai buni ochelari de soare vor bloca de la 99% la 100% radiațiile UV.

2. Îți accesorizează outfitul

De ce să pui deoparte până vara viitoare perechea ta preferată de ochelari de soare? Mai ales când ochelarii de soare merg atât de bine cu tendințele în modă de toamnă și de iarnă. Mai multe case de modă au inclus ochelarii de soare în colecțiile lor de toamnă și iarnă, printre acestea numărându-se și Prada. Ținuta poate fi întotdeauna accesorizată cu o pereche de ochelari.

3. Te protejează de lumina puternică

Ochelarii de soare sunt făcuți pentru soare, nu pentru căldură, ceea ce înseamnă că la fel cum ai de-a face cu lumina puternică a soarelui în timpul sezonului cald, sezonul rece nu face excepție. Efectele strălucirii soarelui pot fi periculoase, de la dureri de cap până la accidente de mașină. Imaginează-ți că a plouat în timpul nopții, dar te-ai trezit de dimineață cu un soare de toamnă superb. Ești gata să pleci la birou, te urci în mașină și începi să conduci. Combinația drumurilor ude cu soarele este periculoasă pentru ochii tăi și trebuie să conduci mai încet și să fii mai atent. Din fericire, lentilele polarizate te pot ajuta cu ușurință.

Probabil că ochelarii de soare nu sunt primul obiect la care te gândești atunci când vine sezonul rece, dar este exact perioada anului în care vremea te poate surprinde cel mai mult.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment