De ce mimează femeile?

De ce mimează femeile? Cine nu și-a pus întrebarea asta măcar o dată în viață? Să fie adevărat că femeile mimează pe bandă rulantă? Studiile spun că o femeie a făcut asta cel puțin o dată din diferite motive: fie pentru că nu voiau să-și jignească partenerul, fie pentru că nu au încredere în ele sau pur și simplu sunt într-o relație în care comunicarea nu este tocmai punctul forte.

Totuși, de ce mimează femeile? Iată mai multe răspunsuri:

1. Încă există prejudecăți: probabil este una dintre cele mai grave cauze. Până la urmă trăim într-o societate în care femeia este pusă pe același nivel cu bărbatul, așa că nu ar trebui să existe astfel de diferențe.

2. Femeile complexate: există femei care dintr-un motiv sau altul se simt complexate, astfel că momentele intime devin o tortură pentru ele: se gândesc că nu sunt suficient de slabe sau frumoase, ceea ce le poate împiedica să se bucure de actul în sine. O altă variantă la fel de gravă poate fi un fost partener care să o fi acuzat de frigiditate în loc să încerce să o ajute. Din păcate, multe femei ajung să creadă că au probleme serioase, deși poate nu e cazul.

3. De dragul partenerului: Un bărbat căruia îi pasă dacă partenera lui simte plăcere sau nu, își va da interesul, ba mai mult decât atât, va fi deschis către comunicarea cu partenera sa. Să mimezi de dragul partenerului este cea mai mare prostie pentru că te minți pe tine însuți și pe el. Compatibilitatea în pat nu este întotdeauna perfectă și necesită timp pentru cunoașterea partenerilor. Dacă partenerul unei femei îi lasă senzația că a făcut totul, femeia va fi cu atât mai mult impulsionată să se prefacă. Femeile se tem de respingere dacă bărbații nu le pot înțelege motivele pentru care nu reușesc să se simtă bine, în plus nu vor să-l jignească, deși nu e vina nimănui. Totul se rezumă la comunicare și cunoaștere, lucruri absolut normale într-o relație sănătoasă.

Femei-care-mimeaza4. Probleme de sănătate: există femei care nu au curaj să-și oprească partenerul atunci când simt un disconfort, dureri sau iritații, așa că preferă să mimeze ceva rapid și să scape. Aceasta este una dintre cele mai mari greșeli pe care o femeie le poate face! În momentul în care simți că nu ești suficient de lubrifiată, te doare ceva sau pur și simplu nu te simți confortabil, înseamnă că poți avea o problemă de sănătate, iar partenerul tău trebuie să afle asta. Se recomandă vizita la medic de fiecare dată când simți că ai o problemă pentru că poate fi cauzată fie de o ciupercă, fie flora s-a dereglat, ceea ce necesită tratament. Nu vă acuzați reciproc pentru fiecare semn de boală, nu toate sunt cu transmitere!

5. Timiditate: Din păcate, încă există femei cărora le este rușine să le spună partenerilor ce-și doresc. Nu de puține ori, femeile au senzația că vor fi catalogate ca femei-ușoare dacă își spun fanteziile sau dorințele. Un partener stabil și care te iubește nu va gândi niciodată în acest fel.

Statisticile spun că mai mult de 50% dintre femei au mimat cel puțin o dată cu partenerul, ceea ce poate fi îngrijorător. Partea bună a lucrurilor este că bărbații pot verifica foarte ușor dacă și-au atins sau nu scopul cu o femeie: bătăile inimii. Bătăile inimii nu pot fi controlate atunci când o femeie se simte bine, crescând de la 70 la 150 pe minut, ceea ce înseamnă că puteți acționa într-un fel sau altul.

Dacă ți-ai dat seama că partenera ta mimează cu nerușinare, nu o acuza. Încearcă să afli ce este în neregulă sau ce-ar putea îmbunătăți inimitatea voastră.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment