De ce merită să-ți faci un living la comandă

living 2019

Fără dar și poate, livingul este cea mai importantă încăpere din casă, fiind spațiul unde familia se reunește, unde te relaxezi și/sau unde îți primești invitații. Dacă vrei, poți spune despre living că este locul acela care te relaxează după o zi de muncă. Așa că e important să alegi o mobilă pe comandă, care să-ți îndeplinească nevoia de a te simți „acasă”.

Care sunt dezavantajele unui living la comandă?

1. Prețul: s-ar putea ca atunci când optezi pentru un living la comandă să plătești mai mulți bani, însă nu e un lucru bătut în cuie. Depinde cu cine alegi să faci mobila.
2. Aștepți mai mult: poate că e mai simplu să te duci în magazin și să cumperi mobila gata făcută, însă care sunt șansele să găsești ceva potrivit pe gustul tău?

Care sunt avantajele unui living la comandă?

1. Mobila se potrivește perfect
În magazine vei găsi mobilier la dimensiuni standard, însă ce faci dacă vrei să mobilezi tot peretele? Sau ce faci dacă vrei să pui mobila lângă un perete prea îngust? Un living la comanda te scapă de această problemă: mobilezi atât cât ai nevoie sau cât dorești.
2. Designul este pe placul tău
În magazine trebuie să alegi din ceea ce ți se oferă, însă când vine vorba despre un living la comanda, lucrurile se schimbă în bine. Sigur că aștepți mai mult sau poate că nu (depinde de firma pe care o alegi), însă ai certitudinea că vei avea o mobilă cu un design pe placul tău. Poate că vrei să încorporezi televizorul în mobilă, poate că îți dorești un șemineu, poate că vrei ca biblioteca să aibă continuitate. Aceste lucruri nu sunt posibile dacă alegi mobila gata făcută.
3. Nu ai nevoie de designer interior
Există atâtea informații și surse de inspirație pe Internet, încât nu ai nevoie de un specialist. Este suficient să cauți fotografii de design interior, alegi ce îți place, iar firma care îți face mobila vine cu soluțiile tehnice.
4. Ai control la materiale
De câte ori nu ai găsit o piesă de mobilier cu un design impecabil, dar realizate din materiale slabe? Când vine vorba despre mobilă la comandă, nu se mai întâmplă asta. Tu ești cel care alege din ce materiale vrei să fie mobila. Sau poate că ești genul de persoană care se plictisește repede și vrei să faci schimbări dese în casă, așa că nu mai contează atât de mult calitatea materialelor? Și asta se rezolvă.

Așadar, merită sau nu să optezi pentru un living la comandă? Eu zic că da. Deși pare mai simplu să te duci în magazin și să alegi ceva de acolo, de fapt, alegând mobila pe comanda, îți faci viața mai ușoară ulterior. Pentru că va deveni locul tău de relaxare, de meditație, de râsete, de liniște.

Leave Your Comment