De ce merită să-ți cumperi o trotinetă electrică

trotineta

Trăim în București și asta ne ocupă tot timpul! La propriu! Știm deja că avem o capitală paralizată de trafic și știm că n-avem timp. Sau că nu vrem să mai pierdem timpul în mașină.

Ce alternative avem? Bicicletă? Pedalezi și ajungi transpirat la birou. Role? Durează o veșnicie, mai ales dacă nu ești un expert și avem aceeași problemă ca în cazul bicicletei: transpiri.
Mai rămâne trotineta și nu în orice fel, ci electrică. De ce? Pentru că nu mai transpiri atât de mult, nu stai în trafic și te bucuri de aer.

La ce detalii trebuie să fii atent dacă îți cumperi o trotinetă electrică?

1. Să aibă amortizoare și roți mai mari

Dacă vrei să o folosești ca mijloc de transport, atunci ai nevoie de o trotinetă electrică cu amortizoare și roți mai mari. Sigur, asta mai poate însemna că și trotineta va avea mai multe kilograme, însă până la urmă, îți petreci mai mult timp pe trotinetă decât transportul acesteia.

2. Autonomia

Ia în calcul o autonomie mai mică decât cea specificată de producător și gândește-te dacă ai unde să încarci trotineta. Dacă ai un drum dus-întors, ai grijă ca distanța parcursă să nu fie mai mare decât autonomia trotinetei.

3. Prognoza meteo

Din moment ce ți-ai asumat că vei folosi trotineta electrică pe post de mijloc de transport, ține cont că trebuie să verifici prognoza meteo în fiecare dimineață. Nu vrei să mergi cu 30 km/h când plouă, nu-i așa?

4. Investește și în echipamente de protecție

Așa cum spuneam, o trotinetă electrică poate atinge viteza de 30km/h. N-ar fi asta o problemă, însă ceilalți participanți la trafic nu sunt obișnuiți cu trotinetele care să circule cu viteză, așa că e mai bine să fii precaut. Achiziționează-ți o cască de protecție, cotiere și genunchiere.

O trotinetă electrică este o alternativă pentru transport atunci când ai distanțe scurte, dar aglomerate de parcurs. În plus, poate fi o jucărie destul de plăcută pentru câteva ture de parc atunci când simți nevoia de aer mai curat, dar ești prea obosit pentru a merge pe jos.

Așadar, dacă ești în căutarea unui mijloc de transport rapid cu un cost mic de achiziție și întreținere, pe care să-l folosești 20-30 de kilometri în fiecare zi, atunci trotineta electrică este o alegere potrivită.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment