De ce iubim bărbații?

De ce iubim bărbații?

Știu că uneori ne dorim să-i urâm, să nu-i mai vedem vreodată, dar totuși ce ne-am face fără bărbații din viața noastră? Probabil că fiecare femeie s-a întrebat cel puțin o dată de ce îi iubim.

Îi iubim pentru că sunt mai puternici decât noi, pentru că ne oferă mici atenții doar pentru le suntem dragi și nu așteaptă neapărat ceva în schimb. Îi iubim pentru că ne suportă toate schimbările de dispoziție, pentru că devin și ei sensibili atunci când noi vărsăm câte o lacrimă, dar cu toate astea  se străduiesc să-și manifeste masculinitatea. Ne sunt dragi atunci când devin vulnerabili și au nevoie de noi, pentru că și ei răcesc, dar nu se plâng.

Îi adorăm când ne țin în brațe și ne pupă prin somn, îi iubim când nu-și dau seama că avem cercei noi și totuși observă ceva schimbat. Îi iubim atunci când sunt supărați și reușim să le intrăm în voie cu un sărut, când noi avem perioadele lunii și sunt stingheriți să nu ne enerveze. Îi iubim când gătim prost, dar nu ne spun.

Îi iubim pentru că ei sunt frumoși fără să fie nevoiți să se fardeze, pentru că sunt sexy atunci când fumează, pentru că le pasă de noi și au grijă să ne arate asta. Îi iubim pentru că le este mai greu să ne spună „Te iubesc.”

Dar cel mai mult îi iubim pentru că sunt de neînlocuit în viața noastră.

Tu de ce îl iubești?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment