De ce iubesc femeile barbatii

De ce iubesc femeile barbatii?

Nu cred ca noi, barbatii suntem porci doar pentru ca respiram. Asa ca m-am gandit sa scriu cate ceva! Ceva, prin care sa va facem sa va dati seama ca viata fara Noi ar fi cu mult mai complicata!!!

Ne iubiti pentru ca stim sa trecem peste incidente mai usor.

Ne iubiti pentru ca stim sa zambim mai des decat stati voi serioase. Meritam toata dragostea voastra atunci cand acceptam ca aveti o zi proasta, doar pentru ca sunteti emotionate si ati manca ciocolata si mai si coboram sa va cumparam .

Ne iubiti pentru momentul in care voi plangeti, iar noi stim … va luam capul in maini si spunem: Gata, a trecut!

Ne iubiti cand povestim cu pasiune despre noul set de placute de frana, chiar daca probabil va prefaceti ca sunteti atente. Ne iubiti cand ne intoarcem de la intalnirea cu baietii si suntem “veseli”, chiar daca voi dormiti … e 2 dimineata, iar noi aprindem lumina.

Ne iubiti chiar si atunci cand ne certam pe telecomanda. Noi vrem meci, voi vreti fashion. Cum ar fi viata fara Noi? Cine v-ar mai impinge de la spate atunci cand nu aveti chef sa rezolvati lucrurile importante?

Cum ar fi viata daca nu v-ar mai critica nimeni ca ati uitat sifonierul deschis? Si voi ne iubiti cand ne este greu. Cand suntem nervosi si nu puteti discuta cu noi. Ne iubiti cand plangem – pentru ca “si barbatii plang, nu-i asa?”

Ne iubiti pentru ca existam, ca nu suntem perfecti (asa aveti si voi o ocupatie in plus ) si ne numiti in semn de respect parteneri. Parteneri de viata!

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment