De ce iubesc femeile baietii rai

De ce iubesc femeile baietii rai?

E o intrebare pe care multa lume si-o adreseaza, insa putini gasesc raspunsul. De ce? Pentru ca femeile vor sa para complicate, desi nu sunt sau pentru ca barbatii sunt uneori prea orbi pentru a vedea dincolo de o imagine banala.

Cu riscul de a primi reprosuri din partea feminina, pot spune ca femeile sunt niste personaje slabe, nefiind concepute pentru greutatile vietii. Femeia in ansamblu este personajul firav, care are nevoie sa fie protejata, insa societatea le-a facut sa devina femei de cariera, femei puternice si independente. Dar oare aceste femei sunt fericite? Sunt ele multumite de viata lor atunci cand isi ating scopul?

De cate ori nu ai auzit femeile de la tara ca isi doresc un barbat care sa le bata, sa simta ca au barbati? Este un exemplu exagerat, insa exista un sambure de adevar. Femeile isi doresc agresivitate manifestata intr-un fel sau altul dintr-o nevoie proprie si anume de a sti ca oricand au nevoie, au un barbat puternic alaturi.

Baietii rai sunt foarte masculini: de regula, acesti „bad boys” sunt increzatori, interesanti, poate indiferenti, cu un aspect robust si sunt baietii care pot oferi unei femei un aer de putere. Este singurul motiv pentru care o femeie se poate simti atrasa de aceasta imagine.

Din pacate, o astfel de imagine poate tine o femeie vie, fara sa o plictiseasca, pe cand o relatie alaturi de „barbatul – ideal” o va face sa puna punct relatiei „de prea mult bine”. Idealul nostru, al femeilor este acela pe care parintii si bunicii ni l-au insuflat din copilarie, cu Fat-Frumos pe calul alb si cu care printesa va trai fericita pana la adanci batraneti. Este normal sa ne dorim perfectiunea, dar trebuie sa recunoastem ca e doar o dorinta si nu o realitate.

Femeia prefera lucrurile complicate, desi nu si le doreste.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment