De ce își pierde bărbatul interesul după ce te-ai culcat cu el?

Da, există situații în care bărbatul își pierde interesul după ce te-ai culcat cu el, după prima noapte special pe care, atât tu, cât și el o așteptați de mult timp. Încă de la prima întâlnire, doar că tu nu te lași așa ușor.

După ce ți-a luat atât de mult timp să afli dacă și el te place, după prima întâlnire plină de emoții și primul sărut care ai fi vrut să nu se termine niciodată, ai decis că este timpul pentru următoarea etapă, cea mai importantă. Asta, desigur, ai avut grijă să se fi întâmplat deja după câteva întâlniri, după ce v-ați cunoscut mai bine și ai căpătat încredere în el că nu va face ceea ce ți-au povestit prietenele tale că au pățit după ce au avut prima noapte de dragoste.

Da, prietenele tale ți-au tot povestit despre acei bărbați care, după prima partidă, nu-ți mai dau niciun semn de viață, dar să continue relația. Despre acei bărbați care îți promit luna de pe cer, însă după ce te-ai culcat cu ei, au ales să fugă… pe lună. Așadar, te-ai panicat și la următoarea relație, ai decis să-ți iei toate măsurile de precauție. Chiar l-ai prezentat părinților și ai insistat ca și el să o facă.

Astfel că prima noapte de dragoste a avut loc, în sfârșit ai avut parte de ceea ce visai încă de la primul sărut, de la prima atingere, ai avut parte de o partidă ca niciuna alta. Dimineața v-ați petrecut-o împreună împârțind o cafea cu lapte, el cititnd știrile pe telefon, tu gândindu-te la cât de norocoasă ești că ai dat peste un asemenea bărbat care încă stă cu tine, după ce s-a culcat cu tine.

Însă, perioada frumoasă începe, ușor, ușor, să nu mai fie atât de frumoasă. După câteva zile, nu reușești să dai de el, nu-ți răspunde la telefon, nici măcar pe facebook nu mai stă. Așa că, le suni pe prietenele tale, să îți spună care este următorul pas și cum trebuie să procedezi.

Ei bine, află că nu există un următor pas, însă trebuie să știi de ce acest bărbat și ceilalți își pierd interesul după prima noapte de dragoste.

Și-a dorit doar o noapte?

Deși nu ți-a arătat, tu nu ai simțit asta, se pare că, îm esență, doar asta a vrut. Te-a vrut doar pentru o noapte. Știu că este dureros, însă acesta este adevărul și nu ești tu de vină. Tu nu ai făcut nimic greșit, însă va trebui să ai grijă mare la următoarea întâlnire.

Și-a dorit doar o noapte?

Deși nu ți-a arătat, tu nu ai simțit asta, se pare că, în esență, doar asta a vrut. Te-a vrut doar pentru o noapte. Știu că este dureros, însă acesta este adevărul și nu ești tu de vină. Tu nu ai făcut nimic greșit, însă va trebui să ai grijă mare la următoarea întâlnire.

Nu există chimie între voi.

Am înțeles, tu ai simțit aceea chimie intimă despre care se tot vorbește, însă el, poate că nu a simțit. Poate pentru el contează acest lucru și nu are de gând să muncească pentru ea. Ori e, ori nu e și gata. Însă, totuși are trebui să fie bărbat până la capăt și să-ți spună asta!

Îi este frică de ceea ce urmează!

Da, ai auzit bine. Sunt bărbați cărora le este teamă de faptul că lucrurile devin prea serioase. Ei vor doar sex, distracție și aventură, chiar și cu o singură femeie. Însă, femeile, tind să ia totul în serios, să vorbească despre viitor și astfel, riști să-l pui pe fugă imediat ce s-a culcat cu tine.

Acum, indiferent care ar fi fost motivul lui să facă asta. Tu trebuie să știi că astfel de situații se întâmplă și nu ești singura, nu doar tu ai pățit asta. Vorbește cu prietenele tale.

Puterea și energia pe care o avem, ca femei, asupra bărbaților, ar putea fi un alt punct pentru care aceștia fug de femei după prima partidă de sex. Însă asta nu mai este problema noastră, a femeilor, ci este problema lor, a celor care fug de responsabilități, a celor lași care nu ne merită. Și până la urmă, cine ar vrea să fie cu un astfel de bărbat?

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment