De ce își doresc bărbații o amantă? Dar femeile?

De ce își doresc bărbații o amantă? Dar femeile?

Amanta este a doua femeie din viața unui bărbat, ceea ce implică o viață dublă. O viață dublă înseamnă clar un efort în plus, fie că vorbim despre amantă, fie despre un amant. Și da, femeile înșeală în aceeași măsură ca bărbații. Diferența majoră între o femeie care înșeală și un bărbat este că femeia reușește să o facă mai bine, pentru că ea se gândește, dar mai ales este atentă la detalii.

Recunosc că sunt împotriva celor care înșeală, dar nu pot să nu mă întreb ce este în sufletul acelor amante care se îndrăgostesc, care ajung să iubească un bărbat interzis.

Nu vorbim despre acele amante care aleg un bărbat pentru bani sau influență, vorbim despre acele amante care aleg cu sufletul. M-am întrebat și de ce ajung oamenii să înșele și cred că o fac doar pentru că le lipsește ceva: poate nu sunt apreciați suficient acasă, poate nu au o viață intimă satisfăcătoare, poate vor doar să verifice dacă încă mai sunt atrăgători. Cu riscul de a primi reproșuri, bărbații și femeile înșeală indiferent de motiv. Este adevărat că poate nu o fac la începutul relației cu iubita/soția sau soțul dacă vorbim despre o femeie, dar după ce intervine rutina fiecare începe să deschidă ochii la vecinu’.

Să fii amantă nu este ușor, iar cele care acceptă o astfel de relație vor plăti cu vârf și îndesat, își vor plânge singure de milă, se vor simți frustrate de ceea ce nu pot avea, dar se vor bucura de acele ore petrecute alături de el ca nimeni alta (cred că asta îi face pe bărbați să înșele).

Ce se va întâmpla după? Probabil că în ambele cazuri nimic bun. Soția înșelată va suferi, probabil că va ierta de dragul anilor petrecuți împreună, iar tu care ești în postura de amant sau amantă te vei alege cu clipele frumoase. Și dacă speri că va divorța pentru tine, întreabă-te dacă nu va ajunge să facă același lucru și cu tine!

Bărbații nu se întrețin doar cu relații intime, pentru el o amantă nu înseamnă decât un joc, o evadare, se va folosi de ea și va merge mai departe. Dar tu? Vei reuși să mergi mai departe fără el?

Tu ce părere ai despre cei care aleg să fie pe locul doi?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment