De ce insala femeile?

De ce insala femeile?

Exista doua tipuri de femei care ajung sa insele:

Prima, este femeia care are nevoie de adrenalina, dar si de confirmari. De regula, astfel de femei au o oarecare frustrare sau un apetit ridicat. Sunt femei cu o moralitate scazuta, carora nu le pasa daca partenerul lor sau partenerele viitorilor sai amanti au de suferit. Sunt acele femei capabile sa vorbeasca la telefon cu sotul lor, in timp ce un altul „are grija de ea”.

O a doua femeie care insala este cea care la randul ei a fost inselata, fie in mod fizic, fie pur si simplu i-au fost inselate asteptarile. Cand o astfel de femeie simte ca ofera tot ce se poate in relatia ei si totusi nu primeste ceea ce merita, cu sau fara vointa, gaseste in bratele altuia ceea ce-i lipseste, o chestiune valabila pentru ambii parteneri de altfel. Uneori suntem egoisti si ne dorim totul doar pentru noi si cu toate astea suntem surprinsi cand ne gasim partenerul pe la vecini. Este relativ normal sa incepi sa vezi ceea ce-ti lipseste prin alte parti, insa ar trebui sa nu uitam de respect.

Femeile nu insala daca au atentie, satisfactie, respect, dar mai ales daca se simt iubite. Femeile au fost concepute cu un simt, numit matern pe care barbatii nu il au, ceea ce ii fac oarecum mai vulnerabili sa calce stramb.

Femeile vor ajunge sa insele poate de curiozitate, pentru ca nu au facut-o niciodata si vor sa vada cum e, pentru ca au dovezi de infidelitate din partea partenerului si simt nevoia sa se razbune. Femeia insala pentru ca are nevoie de un barbat care sa stie sa o satisfaca, pentru ca el uita zile importante din viata lor, pentru ca atentia lui nu se mai focuseaza si asupra ei, pentru ca nu se simte iubita, dar mai ales pentru ca a incercat sa redreseze relatia si nu a reusit.

Nu exista diferente prea mari intre motivele pentru care o femeie insala fata de barbat, poate singura diferenta este aceea ca barbatii sunt mai slabi si nu pot spune „Nu” atunci cand sunt pusi in fata faptului.

Tine minte totusi ca nu toate femeile se incadreaza intr-o astfel de categorie, cum poate nu toti barbatii sunt atat de slabi de ingeri. O buna comunicare poate face minuni intr-o relatie.

Tips: Daca esti unul dintre cei care insala, ai grija macar din respect pentru partenerul tau sa te protejezi. Nu vei fi doar tu singurul protejat.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

1 Comment

Leave Your Comment