Barbatii cu influenta – De ce insala barbatii puternici mai des decat ceilalti

Nu de multe ori barbatii cu cariera, faima si multe zerouri in cont isi insala partenerele, din motive usor de ghicit. De regula, astfel de barbati se cred invincibili, cred ca nu vor fi niciodata prinsi sau in cel mai rau caz, nu se tem daca vor fi prinsi pentru ca dispun de resursele financiare pentru a ingropa evenimentul si de a lua totul de la capat.

Un barbat puternic din punct de vedere financiar, atrage dupa sine tentatiile. Nu sunt putine acele femei care se arata disponibile in prezenta unui barbat cu potential banesc. De altfel, acest tip de barbat este mai tot timpul plecat in calatorii cu interes de afaceri, au intalniri, motiv pentru care slabiciunea lor de a nu rezista in fata tentatiilor va fi incununata de sentimentul de singuratate si lipsa atentiei familiale de care fiecare dintre noi avem nevoie.

Barbatii bogati vor avea intotdeauna un anturaj similar lor si cu siguranta vor fi influentati de alti barbati poate mai slabi de inger decat ei. Si sa nu uitam ca barbatii fac multe greseli lasandu-se influentati de „prieteni”.

Nevoia de adrenalina sau de „nou” este un alt factor care poate influenta un barbat sa incerce si pe la alte usi. Cand ajungi sa ai totul la picioare, putine lucruri de mai satisfac. Sa luam exemplu vedetele, cate vedete nu au ajuns pe carari gresite avand acces la toate lucrurile banesti?

Tips: Daca esti unul dintre acei barbati cu de toate, straduieste-te sa pastrezi ceea ce ai, pentru ca poti face greseli care sa-ti distruga viata.

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment