De ce îmi place adrenalina

De ce îmi place adrenalina

De mult nu am mai avut o stare atât de bine, așa cum o am acum. Simt cum radiez energie, simt cum am curaj să fac orice, aș face chiar orice. Poate e nebunie de moment sau poate așa sunt eu de fapt.

Se spune că în viață nu ai scopul de-a te găsi pe tine însuți, ci să te creezi, să te construiești bucățică cu bucățică. Fiecare bucurie și fiecare catastrofă sau fiecare acțiune pe care o facem ne întărește din punct de vedere mental, dar mai ales sufletesc. Uneori, când ai impresia că viața ta este plictisitoare, monotonă, poate chiar un clișeu, ai nevoie de o doză de adrenalină, pentru că, spun din experiență, după ce-ai trăit emoții intense, după ce ți-ai asumat un risc major, peste care treci cu bine vei căpăta o energie explozivă un entuziasm de neegalat.

Ideile vor veni mult mai ușor, sentimentele confuze vor deveni mult mai clare, dorințele și visele vor începe să se ordoneze și să-și ia locul în funcție de priorități. Vei căpăta un curaj absurd, un tupeu simțit, care controlate, te vor împinge de la spate să faci lucruri de care te temi cel mai mult, pur și simplu vei avea mai multă încredere în tine.

Totuși acest curaj, acest entuziasm, trebuie canalizat spre un scop pozitiv, constructiv, pentru că în sens contrar, poate aduce dezavantaje, poate creea situații neplăcute, ciudate, penibile pe care mai târziu pot fi regretate. Niciodată însă nu trebuie să renunțăm la ideile pe care le avem, oricât de nebunatice ar fi. Sunt ideile noastre, ce ne definesc.

Cred că cel mai important lucru în viață este ca fiecare individ să dea dovadă de unicitate, pentru că suntem oameni, suntem inteligenți și trebuie să dovedim aceste lucruri prin a fi noi înșine.

Așadar, îmi place adrenalina pentru că mă inspiră. Pe tine ce te inspiră ?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment