De ce flirtează iubitul tău cu altele

Un comportament ciudat, nedemn de încredere, ar putea demonstra ca iubitul tău este leneș. De asemenea, ar putea însemna și că el este un tip care flirtează cu toată lumea, iar faptul că este într-o relație arată doar frica de singurătate. Flirtul este adesea perceput ca o modalitate de a întâlni potențiali parteneri. Un iubit care flirtează cu toate femeile poate cauza mai multe tipuri de probleme întâlnite într-o relație. De cele mai multe ori, femeia se simte rănită, respinsă și singură.

Semne că flirtează cu altele
1. Analizează dacă se uită la alte fete când ești cu el. Acest lucru înseamnă că nu dă mare importanță discuției pe care tocmai o poartă cu tine și poate că își pregătește terenul pentru a o aborda pe prietena ta cea mai bună.
Semne-că-flirtează-cu-altele2. Vezi dacă flirtează cu alte femei. Dacă o face chiar sub ochii tăi, înseamnă că nu are sentimente adevărate pentru tine, îi place și de tine și de cealaltă femeie, sau este complet orb. Dacă nu are gânduri serioase cu tine, de cele mai multe ori va flirta ostentativ. Însă, câteodată, un tip flirtează cu alte femei din jur pentru a vedea dacă ești geloasă sau nu, semn că te place cu adevărat.
3. Observă dacă celelalte femei par destul de confortabile cu el. Dacă și ele flirtează cu el, la rândul lor, înseamnă că ceva nu este în neregulă. Acest lucru este accentuat și dacă celelalte par a se înțelege foarte bine cu el.
4. Analizează dacă se comportă ciudat în momentul în care sunt și alte femei în preajmă. Iubitul tău ar putea să fie stânjenit, situația ar deveni ciudată, sau poate va merge până în punctul în care va flirta cu amândouă. Ia măsuri și ieși din relația asta, pentru că nu vrei să iei parte la acest triunghi amoros.
5. Observă cum se poartă cu tine în grupul lui de prieteni. Dacă e dulce și flirtează cu tine (și cu alte femei), dar se transformă într-un nemernic atunci când e în grupul de prieteni, înseamnă că nu va duce la nimic serios.

 

Motive pentru care flirtează cu altele
Deși acestea pot fi nenumărate, am făcut o enumerare a celor mai des întâlnite: este nefericit cu viața sa; nu mai este atras de tine; îi place atenția pe care i-o dau alte femei; este nesigur pe sine; îl face să se simtă mai bine; are nevoie de validarea atractivității sale; pentru a-și satisface nevoile sentimentale precum a se simți plăcut, popular, amuzant, distractiv, atractiv; ca o încercare de a atrage atenția iubitei; ca o modalitate pasiv-agresivă de a se răzbuna pe iubita sa – poate se simte respins emoțional, așa că flirtul poate fi un mesaj adresat partenerei, pentru a-și schimba comportamentul.

Ce soluții să abordezi dacă flirtează cu alte femei
Dacă iubitul tău flirtează, încearcă să analizezi cum te face să te simți. Odată ce te-ai familiarizat cu aceste sentimente, vorbește cu iubitul tău despre ele. Încearcă să-l abordezi într-o manieră non-agresivă. Ai grijă să nu-l ameninți. Spune-i cum te simți și cum ar putea schimba asta. Iubitul tău poate nu realizează cu flirtează cu altele sau cum te face să te simți. Dacă nu vrea să vorbească despre asta și spune că exagerezi, încearcă să vorbești din nou cu el când este mai receptiv. De exemplu, există mai multe șanse să te asculte dacă a băut câteva beri sau dacă a venit acasă după o zi stresantă de muncă. Ar putea fi mai deschis asupra acestui subiect într-o zi liniștită sau într-un weekend.

 

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment