De ce evita barbatii sa se implice intr-o relatie serioasa – Afla care sunt motivele

De ce evita barbatii sa se implice intr-o relatie serioasa – Afla care sunt motivele

Exista barbati care, desi simt nevoia uneori de afectiunea unei femei, fug mancand pamantul cand vine vorba despre oficializarea unei relatii.

In urma cu 15 ani, s-a efectuat un studiu, in care cercetatorii au ajuns la concluzia ca de multe ori, acel barbat frumos, irezistibil, care pare sa aiba foarte multa incredere in el si in tot ceea ce face, de fapt ascunde un trecut afectiv precar. Fie ca a fost dezamagit, fie ca s-a confruntat cu o serie de evenimente neplacute, el va fi neincrezator, atat in propria persoana, cat si in presupusa partenera. Unui astfel de barbat ii va fi frica de „obligatii”, se va simti presat, nu va fi niciodata pregatit pentru mai mult, motiv pentru care celibatarul din el isi va pune amprenta asupra individului.

Lipsa de responsabilitate:

Unii barbati ajung sa aiba relatii sexuale fara obligatii cel putin o data in viata, motiv pentru care exista posibilitatea ca acestia sa prefere un astfel de stil de viata. Le place sa se simta liberi sa vorbeasca, sa flirteze cu diferite femei si sa poata face orice, oricand cu oricine.

Barbatii mamosi:

Sunt atatia barbati trecuti de 30 ani si totusi, ei inca locuiesc cu mama lor, sunt obisnuiti sa li se faca toate mofturile, sa aiba totul la indemana, fara nici cea mai mica obligatie. Un astfel de barbat va fi greu de reeducat si pus in situatia de a face fata treburilor gospodaresti, va fugi mancand pamantul.

Lipsa unui mediu potrivit:

De regula, copiii sunt predispusi sa faca aceleasi greseli pe care parintii la randul lor le-au facut. De ce? Pentru ca involuntar, vor crede ca tot ce au facut ei este o normalitate. Daca un copil va creste intr-un mediu familial, va simti caldura si protectia parinteasca, la randul lui va face acelasi lucru, pentru ca asa i se va parea normal.

Daca te-ai indragostit de un astfel de barbat, vei avea de munca. In primul rand, trebuie sa iti dai seama de ce nu este pregatit sau de ce s-ar simti presat sa mearga inainte cu o singura relatie si astfel sa incerci sa gasesti o solutie pentru a ajunge la un numitor comun.

Tu ce faci daca te indragostesti de un barbat care nu este pregatit pentru o relatie serioasa?

Blogger, SEO Specialist, Online Marketing Manager, fostă Tudosă, actuală Kovács . Sunt om de online încă din 2011 și de atunci nu mai știu ce înseamnă să muncești! Pentru că munca mea înseamnă pasiune, iar voi sunteți sursa mea de inspirație în fiecare zi!

Leave Your Comment