De ce ești singur în funcție de zodia ta

zodia

Zodia ta îţi spune de ce eşti singur

Dai vina pe soartă şi pe lipsa norocului când vine vorba de relaţii şi prietenii eşuate. Spui că nu a fost să fie şi poate data viitoare sigur îţi vei întâlni alesul sau aleasa, iar când vine vorba de prietenii aştepţi ca ceilalţi să facă primul pas. Singurătatea poate fi un stil de viaţă pe care tu singur alegi să îl adopţi sau poate îţi dai seama din timp că trebuie să schimbi ceva la tine şi devi empatic şi deschis faţă de oameni. Eşti optimist, distractiv şi oamenilor le este uşor să se apropie de tine şi cu toate acestea te simţi singur. Fiecare zodie interacţionează diferit cu persoanele din jurul lor. Altele sunt mai închise, unii mai misterioşi sau naivi şi uşor de rănit. Află de ce esti singur în funcţie de zodia ta.

singur, zodia taBerbec: Te enervezi uşor şi surprinzi persoanele dragi cu scene de isterie când se aşteaptă mai puţin. Zodia ta dictează: dacă nu se face după voia ta, te îmbufnezi, te superi şi pleci. Ţii mult la libertatea ta, iar dacă te simţi sufocat, nu ai răbdare şi renunţi uşor la partenerul tău. Câteodată tachinezi şi provoci prea mult, aşa că rişti să rămâi fără „public”.

Taur: Deşi eşti o persoană plăcută, cu care lumea interacţionează uşor, rişti să rămâi singur dacă nu renunţi la a mai fi leneş. Nu prea iei iniţiative şi aştepţi mai mult ca ceilalţi să facă primul pas. Când vine vorba de relaţii, ţi se aprind repede călcâiele, însă tu cauţi perfecţiunea întruchipată. Nu treci peste defectele altora şi judeci un pic prea mult.

Gemeni: Dacă aceasta este zodia ta, ştim, e greu să fii tu. Nici tu nu ştii sigur ce vrei, eşti schimbător, iar partenerul tău ajunge să nu mai înţeleagă nimic. Pentru oricine este extenuat ca astăzi să fii optimist şi simpatic, iar mâine răutăcios şi sarcastic. Te plictiseşti repede şi renunţi dacă ceva nu-ţi mai trezeşte interes şi nu te mai incită.

Rac: De ceea ce fugi, nu scapi. Nu îţi place singurătatea, însă tu singur cu sensibilitatea ta, te îndepărtezi de ceilalţi. Dacă cineva te-a dezamăgit şi te-a lovit unde te doare cel mai tare, nu ierţi. Din păcate, oamenii mai sunt şi răi, iar tu trebuie să înveţi să devi mai puternic.

Leu: Ştii că eşti mai special, şi nu o ascunzi. Tipic pentru zodia ta, lipsa de modestie şi orgoliul prea mare vor fi singurii tăi parteneri de viaţă, dacă nu atenuezi cumva plăcerea asta de a fii infatuos. De asemenea, modul tău de a spune lucrurilor pe nume şi a fi prea sincer sau direct poate fi ofensator şi greu de digerat pentru ceilalţi.

Fecioară: Crezi în perfecţiune şi ceri perfecţiune. Uneori eşti dur şi critic cu tine însuţi, dar şi mai mult cu ceilalţi. Te crezi model pentru tot restul oamenilor şi aştepţi ca ceilalţi să te urmeze. În plus, singurătatea poate face parte din viaţa ta, pentru că în tine zace o anume nesiguranţă şi timiditate pe care vrei să o ascunzi, dar de care ţi-e greu să treci peste.

Balanţă: Eşti o persoană care se demoralizează uşor şi sensibilă. Pentru că zodia ta este sub semn de aer eşti indecisă, te hotărăşti greu. Cu tine, niciodată nu poate fi cineva sigur cum vei fi şi nu se pot baza pe tine când vine vorba de timp şi punctualitate. Îţi place să fii comod, dar îţi faci des partenerul gelos pentru că nu te abţii de la vorbit cu alte persoane.

Scorpion: Eşti o persoană închisă şi greu de citit. Nu laşi pe oricine în cercul tău intim şi eşti o fire mai retrasă. Nu îţi place singurătatea şi ai mereu nevoie de cineva alături, cu toate acestea cercul tău de prieteni nu este unul mare. Eşti sensibilă, un pic suspicioasă şi te aprinzi repede.

Săgetător: Uneori o dai în bară cu felul tău de a glumi. Nu toată lumea este atât de activ şi energic ca şi tine, tocmai de aceea ai tendinţă să oboseşti persoanele din jurul tău. Nu eşti un partener 100% fidel şi ţii prea mult la libertatea ta.

Capricorn : Tu dacă nu deţii controlul, nu te simţi bine. Caracteristic pentru zodia ta este această dorinţă de a conduce şi de a spune lumii ce să facă şi cum să facă. Eşti un pic prea dur şi nu ierţi uşor. Dacă cineva greşeşte în faţă ta, nu întârzi cu criticile şi îi vei readuce mereu aminte despre asta.

Vărsător: Eşti un pic pretenţios şi aerian. Iei decizii nechibzuite şi uneori poţi fi insensibil. Ai momente când faci unele remarci lipsite de respect şi te ia gura pe dinainte. Nu eşti foarte ambiţios, iar uneori privirea ta dă de gol o personalitate mai secretoasă.

Peşti: Ştii de ce eşti singur şi te macină asta. Te deprimi uşor şi cazi repede pe gânduri, de unde cu greu te mai poate scoate cineva de acolo. Din păcate zodia ta nu este cea mai sinceră; ascunzi multe şi minţi, fie pentru a evita anumite conflicte, fie pentru a ieşi într-o lumină mai bună, iar lumea îşi dă seama de asta. Eşti neliniştit şi uneori transmiţi o stare ciudată oamenilor din jur. În plus eşti uneori prea sensibil şi supărăcios.

Sursă foto: www.wallpaperup.com

De profesie cat lover, însă în timpul liber încerc să pun punctul pe I. Consider că talentul constă în experiență și determinare. Așa că încerc în fiecare zi să imortalizez o poveste într-o imagine și într-un punct de vedere personal.

Leave Your Comment